Vzduchove flase
3 posters
Strana 1 z 1
Re: Vzduchove flase
paintbalove vzduchove flase? U jedneho chalaniska na Jaskovom Rade, nad Hl. stanicou. 72ci 200bar 50Sk ... Inak snazim sa vybavit velku vzduchovu flasu, taku aka je na zvaranie autogenom, len 300bar. Sa daju pozicat take flase. V cechach k tomu predavaju ventily stoja okolo 600Czk. Najdrahsia je redukcia na plnenie paintbalovych flias. Ale z takej velkej flase by sme naplnili cca 25-30 vzduchovych flias. Cize predpokladam ze po pol roku by sme mali naklady spat ...
chorche- Počet príspevkov : 471
Registration date : 26.01.2009
Ja sa v tom maximalne nevyznam.... vedel by mi naplnit totok: http://www.paintballshop.cz/zbozi/10103-pbs-47ci-3000psi-hp-air-system
Dakujem
Dakujem
hej. to je 48ci 200bar teda v preklade do normalnej reci cca 500 ran. Preto chcem vlastne plnenie ...
chorche napísal:hej. to je 48ci 200bar teda v preklade do normalnej reci cca 500 ran. Preto chcem vlastne plnenie ...
No to dava zmysel :D:D:D
Sen sa stal skutocnostou
Volal som dnes do Municaku a neveril som vlastnym usiam. Pytam sa naplnite mi vzduch a oni ze v pohode a je ze ci maju kompresor a oni ze ANO. a ze ci mi natlaci 300Bar a on ze no nevie ci 300 bar da lebo kompresor je na 4500Psi. Humorista jeden . zabudol som sa opytat na cenu. Takze plnenie vzduchu je znova jednoduchsie
chorche napísal:Volal som dnes do Municaku a neveril som vlastnym usiam. Pytam sa naplnite mi vzduch a oni ze v pohode a je ze ci maju kompresor a oni ze ANO. a ze ci mi natlaci 300Bar a on ze no nevie ci 300 bar da lebo kompresor je na 4500Psi. Humorista jeden . zabudol som sa opytat na cenu. Takze plnenie vzduchu je znova jednoduchsie
od minuleho roka ho maju
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: