Predstavme sa...
+19
BOBI-KA
kofein
gandzy
fanatic4007
cartman
popo
arad
Peter / Predators
kuratorX
Plastic_HUNTERS
rado
chorche
ALERT
velco
Reinn
pazur11
Lopata
wandal14
otec
23 posters
:: Info
Strana 1 z 7
Strana 1 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Predstavme sa...
Tu sa možete trochu predstavit. A začnem asi prvý
Volám sa Vlado/oTec/ a teaz aj admin a som z BA/Dubravka/ a panitballu sa venujem asi 3 roky mam 31 rokov jeno dieta a bohužial aj jednu manželku na začiatok to stačí !!
Volám sa Vlado/oTec/ a teaz aj admin a som z BA/Dubravka/ a panitballu sa venujem asi 3 roky mam 31 rokov jeno dieta a bohužial aj jednu manželku na začiatok to stačí !!
Re: Predstavme sa...
tak nakolko nas tu zatial nie je vela tak budem pokracovat, volam sa mato mam 18 a do paintballu som sa zalubil asi tak pred rokom, no z financnich dovodov sa mu venujem zatial iba asi iba 5-6 mesiacov. ako kazdy zacinajuci hrac plny iluzii sme skamaratmi dali do kopy nieco ako team...privlastnili sme si nazov PANZER DIVISION aj ked to nieje nic oficialne dufame ze neskor bude. zatial je nas cca 6-8 tak nejako. takze ak si chce niekdo zahrat tak dajte vediet....nakoniec dost podstatna zalezitost : "ESTE SME LEN V PLIENKACH"!!! :D
wandal14- Počet príspevkov : 303
Registration date : 11.01.2009
wandal14 napísal:tak nakolko nas tu zatial nie je vela tak budem pokracovat, volam sa mato mam 18 a do paintballu som sa zalubil asi tak pred rokom, no z financnich dovodov sa mu venujem zatial iba asi iba 5-6 mesiacov. ako kazdy zacinajuci hrac plny iluzii sme skamaratmi dali do kopy nieco ako team...privlastnili sme si nazov PANZER DIVISION aj ked to nieje nic oficialne dufame ze neskor bude. zatial je nas cca 6-8 tak nejako. takze ak si chce niekdo zahrat tak dajte vediet....nakoniec dost podstatna zalezitost : "ESTE SME LEN V PLIENKACH"!!! :D
neni nas tu vela ale ak sa posanžime bude a vitaj
Predsatvujem sa POZOR!
S pejntbalom som zacal tak pred pol rokom, ale zaujem bol uz pred tym. po istom case sme sa dohodli s chalanmi, nakupili zbrane a hurááá. zatial nemame moc skusenosti kedze nas tym je este enem v plienkach. Ale verný sebe svorne napred naberáme skúsenosti a snažíme sa nas tym "PANZER DIVISION" trocha zreorganizovať a zacat hravat trocha pravidelnejsie nez raz za dva mesiace verim ze toto forum na pomoze hlavne co sa tyka organizacie hier a náboru nových členov.
Lopata napísal:S pejntbalom som zacal tak pred pol rokom, ale zaujem bol uz pred tym. po istom case sme sa dohodli s chalanmi, nakupili zbrane a hurááá. zatial nemame moc skusenosti kedze nas tym je este enem v plienkach. Ale verný sebe svorne napred naberáme skúsenosti a snažíme sa nas tym "PANZER DIVISION" trocha zreorganizovať a zacat hravat trocha pravidelnejsie nez raz za dva mesiace verim ze toto forum na pomoze hlavne co sa tyka organizacie hier a náboru nových členov.
no jakub, toto si povedal naozaj pekne&
Cavte. Ja som Mato (30rokov) alias pazur11 alebo este krišti co si vyberete. Ja hravam tiez len tak prilezitostne a dufam ze sa tu zoznamim s nejakymi chalosmi ktori ma zoberu do party .
pazur11 napísal:Cavte. Ja som Mato (30rokov) alias pazur11 alebo este krišti co si vyberete. Ja hravam tiez len tak prilezitostne a dufam ze sa tu zoznamim s nejakymi chalosmi ktori ma zoberu do party .
no Mato dufam ,ze to nebude len prilezitostne !!!!
oTec napísal:pazur11 napísal:Cavte. Ja som Mato (30rokov) alias pazur11 alebo este krišti co si vyberete. Ja hravam tiez len tak prilezitostne a dufam ze sa tu zoznamim s nejakymi chalosmi ktori ma zoberu do party .
no Mato dufam ,ze to nebude len prilezitostne !!!!
Moje ICQ mam v profile ci co je to, takze ak budete chystat nehaju hru nehanbyte sa a dajte vediet
P.S. O hre 18,1,09 uz viem a tesim sa na stretnutie
lopata zjavne nereaguje jeho ICQ je 489802949oTec napísal:lopata ake mas ICQ neviem ho najst v tvojom profile
wandal14 napísal:lopata zjavne nereaguje jeho ICQ je 489802949oTec napísal:lopata ake mas ICQ neviem ho najst v tvojom profile
dik.. a tvoje?
oTec napísal:wandal14 napísal:lopata zjavne nereaguje jeho ICQ je 489802949oTec napísal:lopata ake mas ICQ neviem ho najst v tvojom profile
dik.. a tvoje?
mam v profile....451227315
a tak tu mate aj moje ... 346852879
a volam sa Andrej a tiez som jednym zo zakladatelov Panzer division
a volam sa Andrej a tiez som jednym zo zakladatelov Panzer division
Anonymný- Anonymný
=)
Zdravím!
Volám sa Robo, som z Bratislavy [z Rače ]
Paintballu sa venujem napodobne ako iny clenovia nasho teamu PANZER DIVISION okolo pol roka avsak je to malo aktivna cinnost coz je samozrejme sposobene nizkym vekom kedze mam len 17 a s tym spojenym nedostatkom financii a hlavnym problemom nasho teamu a sice nedostatkom vhodnych priestorov
Okrem "aktivneho" hrania sa o paintball spolu s kamaratmi zaujimam uz dlhsi cas ale da sa povedat ze o tom aj napriek vsetkemu nic moc neviem
uz ked tu vsetci davaju icq tak tu je aj moje : 376-786-602
-mam ho aj v profile
Volám sa Robo, som z Bratislavy [z Rače ]
Paintballu sa venujem napodobne ako iny clenovia nasho teamu PANZER DIVISION okolo pol roka avsak je to malo aktivna cinnost coz je samozrejme sposobene nizkym vekom kedze mam len 17 a s tym spojenym nedostatkom financii a hlavnym problemom nasho teamu a sice nedostatkom vhodnych priestorov
Okrem "aktivneho" hrania sa o paintball spolu s kamaratmi zaujimam uz dlhsi cas ale da sa povedat ze o tom aj napriek vsetkemu nic moc neviem
uz ked tu vsetci davaju icq tak tu je aj moje : 376-786-602
-mam ho aj v profile
Reinn- Počet príspevkov : 727
Registration date : 12.01.2009
no to som ich najprv musel ku tomu dokopat :DoTec napísal:Dakujem že sa tu tak pekne predstavujete a ty ALERT??
:D
Ale kdeze predstavil by som sa tak ci tak len by som asi nespomenul team
Reinn napísal:Ale kdeze predstavil by som sa tak ci tak len by som asi nespomenul team
Ahoj,som Robo(29 rokov) a paintball hram zatial prilezitostne.spolu s pazurom11 by sme vsak tento nedostatok radi odstranili
hladam partiu s ktorou si dobre zahram.
velco- Počet príspevkov : 22
Registration date : 14.01.2009
velco napísal:Ahoj,som Robo(29 rokov) a paintball hram zatial prilezitostne.spolu s pazurom11 by sme vsak tento nedostatok radi odstranili
tak pekne nakúp gule a ideme na to ok? a vitaj
nazdar....uuuu a mame tu dalsieho 30 rocneho hraca to my tam budeme asi 3 hraci 16,17,18 rocny a zbytok triciatnici? no nic bude fun paint ball je hra pre vsetkychvelco napísal:Ahoj,som Robo(29 rokov) a paintball hram zatial prilezitostne.spolu s pazurom11 by sme vsak tento nedostatok radi odstranili
otec napísal:tvoje gulky budu tak isto rychle ako naš neboj uvidíš
Veru tak na veku nezalezi aj 8 rocny chlapec nam to moze natret
Strana 1 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
:: Info
Strana 1 z 7
Povolenie tohoto fóra: