Predstavme sa...
+19
BOBI-KA
kofein
gandzy
fanatic4007
cartman
popo
arad
Peter / Predators
kuratorX
Plastic_HUNTERS
rado
chorche
ALERT
velco
Reinn
pazur11
Lopata
wandal14
otec
23 posters
:: Info
Strana 6 z 7
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Predstavme sa...
popo napísal:kofein napísal:Dík za privítanie.Hrávať by som rád aspoň raz za dva týždne ak by sa dalo
tak v stredu ideme do cvernovky na 19:00. mozes prist
Super v nedelu by som dal vedieť na 100%. Koľko to tam stojí?
kofein- Počet príspevkov : 4
Registration date : 29.10.2009
Pozri si topic v sekcii Military akcie -> "Rekreacna strielacka no. 2, Streda 04. 11. 2009" a tam sa dalej pytaj, toto je na predstavovanie
kuratorX- Počet príspevkov : 259
Registration date : 14.02.2009
no hadajte kdo som......je to zabavne to citat tak to spetne......ale to je jedno..
no...Som Maros,som zo zahoria (Plavecke podhradie-to uz poznate)mam 30rokou....paint hravam asi 9mesiacou,ale pricuchol som k tomu asi necele 2 roky pred tym(dakujem Jano!!!!Bad boys)ked som chodil za kamosom do Studienky pozerat na speedball...
bavi ma na tom hlavne to vymyslanie ato vsedko okolo toho....a este,spoznal som kopu super ludiiiiii......to myslim vazne
nech zije military painball.....spolocne to niekam dotiahneme!!!!!!!!!!!!!!
no...Som Maros,som zo zahoria (Plavecke podhradie-to uz poznate)mam 30rokou....paint hravam asi 9mesiacou,ale pricuchol som k tomu asi necele 2 roky pred tym(dakujem Jano!!!!Bad boys)ked som chodil za kamosom do Studienky pozerat na speedball...
bavi ma na tom hlavne to vymyslanie ato vsedko okolo toho....a este,spoznal som kopu super ludiiiiii......to myslim vazne
BOBI-KA- Počet príspevkov : 139
Registration date : 26.10.2009
tal tak dotiahneme...BOBI-KA napísal:no hadajte kdo som......je to zabavne to citat tak to spetne......ale to je jedno..
Jeej Maros cau Nech zije Plavecke podhradie Paradne sa tam hra...
cau ja som oliver hral som svami poslednu hru v plaveckom. Ja len ze sa tu obsmietam, tak caute
Oliviero- Počet príspevkov : 3
Registration date : 05.10.2009
[quote="Oliviero"]cau ja som oliver hral som svami poslednu hru v plaveckom. Ja len ze sa tu obsmietam, tak caute[/quotetak
teda vytaj a obšmietaj sa okolo paintu co najviac.....
teda vytaj a obšmietaj sa okolo paintu co najviac.....
fanatic4007- Počet príspevkov : 94
Registration date : 30.08.2009
trochu neskoro ale predsa...
Volam sa Mato, byvam v Bernolakove a mam 17 rokov. PB hram necely rok, dalo by sa povedat ze mam zasebou jednu sezonu. Prvy krat som sa bol pozriet na pb akciu cca v 12 rokoch, bolo to niekde v Luznej(take komouske hangare tam boli ). Zobral ma tam stryc s ktorym som neskor zalozil team Gladiators. Bolo to po mojej prvej regulernej akcii ktora sa hrala na jar v Kutoch (hral sa ten les). Na moje velke pocudovanie som tam stretol aj bratranca, zdravim Kurator Aj ked som dostal Spydera s ustovkou asi 150 a masku som mal komplet zahmlenu do 5min (fakt nekecam), nenechal som sa odradit a kedze som celku militarista (moja biblia je Band of Brothers a dve rozpoznavacie prirucky palnych zbrani ) hned som vedel comu sa chcem venovat minimalne kym nezosediviem
Volam sa Mato, byvam v Bernolakove a mam 17 rokov. PB hram necely rok, dalo by sa povedat ze mam zasebou jednu sezonu. Prvy krat som sa bol pozriet na pb akciu cca v 12 rokoch, bolo to niekde v Luznej(take komouske hangare tam boli ). Zobral ma tam stryc s ktorym som neskor zalozil team Gladiators. Bolo to po mojej prvej regulernej akcii ktora sa hrala na jar v Kutoch (hral sa ten les). Na moje velke pocudovanie som tam stretol aj bratranca, zdravim Kurator Aj ked som dostal Spydera s ustovkou asi 150 a masku som mal komplet zahmlenu do 5min (fakt nekecam), nenechal som sa odradit a kedze som celku militarista (moja biblia je Band of Brothers a dve rozpoznavacie prirucky palnych zbrani ) hned som vedel comu sa chcem venovat minimalne kym nezosediviem
M4JK- Počet príspevkov : 20
Registration date : 30.07.2009
Tak ty si Kuratorov bratranec ... dobre vediet... vidim ze to mate v rodine
chorche- Počet príspevkov : 471
Registration date : 26.01.2009
Lepsie neskoro ako nikdy
Reinn- Počet príspevkov : 727
Registration date : 12.01.2009
M4JK napísal:...Zobral ma tam stryc s ktorym som neskor zalozil team Gladiators. Bolo to po mojej prvej regulernej akcii ktora sa hrala na jar v Kutoch (hral sa ten les). Na moje velke pocudovanie som tam stretol aj bratranca, zdravim Kurator ...
Cau Mato, a nezabudni ze aj tvoj stryc je Mato a aj ja som Mato. Okrem toho Wandal je Mato, Pazur je Mato, Alert ja Mato a ktovie kto este...
Tak dufam, ze sa vidime na co najviac akcii...
pocujte tak to mozte vytvorit utocnu skupinu Mato
to by bol na vysielackach iny chaos
M4JK- Počet príspevkov : 20
Registration date : 30.07.2009
TanK
Nazdar Ja sa volám Dano a minulý rok som sa pridal K Predátorom. Pozeral som po paintbale už pár rokov ale nenašiel som medzi svojimi priatelmi nikoho kto by zdielal moje nadšenie. Tak po tom čo som si raz na festivale zahral paintball som vyhladal najbližší klub a som tam. Mám 30rokov a na narodky som dostal X7 :-) Aj keď ma to vyšlo tak či tak draho lebo po ceste do Brna som dostal pokutu 300Eur ale napriek tomu ma to neodradilo a Moja X7 je už obohatená o q loader a záložnú zbraň TPX. Takže vybavený by som už bol, ešte sa naučiť poriadne hrať :-)
RaceR- Počet príspevkov : 22
Registration date : 08.07.2009
RaceR napísal:Nazdar Ja sa volám Dano a minulý rok som sa pridal K Predátorom. Pozeral som po paintbale už pár rokov ale nenašiel som medzi svojimi priatelmi nikoho kto by zdielal moje nadšenie. Tak po tom čo som si raz na festivale zahral paintball som vyhladal najbližší klub a som tam. Mám 30rokov a na narodky som dostal X7 :-) Aj keď ma to vyšlo tak či tak draho lebo po ceste do Brna som dostal pokutu 300Eur ale napriek tomu ma to neodradilo a Moja X7 je už obohatená o q loader a záložnú zbraň TPX. Takže vybavený by som už bol, ešte sa naučiť poriadne hrať :-)
ak sa budes drzat chlanov z Legio Draconus tak sa to urcite naucis
nie si rodak z BB nahodou?
ak myslíš teba a arada tak súhlasím lebo vy ste Legio Draconuspopo napísal:RaceR napísal:Nazdar Ja sa volám Dano a minulý rok som sa pridal K Predátorom. Pozeral som po paintbale už pár rokov ale nenašiel som medzi svojimi priatelmi nikoho kto by zdielal moje nadšenie. Tak po tom čo som si raz na festivale zahral paintball som vyhladal najbližší klub a som tam. Mám 30rokov a na narodky som dostal X7 :-) Aj keď ma to vyšlo tak či tak draho lebo po ceste do Brna som dostal pokutu 300Eur ale napriek tomu ma to neodradilo a Moja X7 je už obohatená o q loader a záložnú zbraň TPX. Takže vybavený by som už bol, ešte sa naučiť poriadne hrať :-)
a inak vitaj a vela uspechov v roku 2010 praje =PG=
Vitaj medzi nami
z toho ze si nenasiel medzi kamaratmi nikoho kto by zdielal tvoje nadsenie si nic nerob nieje to ojedinele
z toho ze si nenasiel medzi kamaratmi nikoho kto by zdielal tvoje nadsenie si nic nerob nieje to ojedinele
Reinn- Počet príspevkov : 727
Registration date : 12.01.2009
bojim sa ze je to priam normalne. Nikto nas nechape, nikto nas nema rad ...
chorche napísal:bojim sa ze je to priam normalne. Nikto nas nechape, nikto nas nema rad ...
preto sirim osvetu
mna nezajima ci ma niekdo chape...v mojom okoli stejnak ziju kokoti a ked ma niekdo problem za paintball a za mna tak mu rozbijem picu...sorry za vyrazi-tak to citim..vivat paintball!!!!
BOBI-KA- Počet príspevkov : 139
Registration date : 26.10.2009
BOBI-KA napísal:mna nezajima ci ma niekdo chape...v mojom okoli stejnak ziju kokoti a ked ma niekdo problem za paintball a za mna tak mu rozbijem picu...sorry za vyrazi-tak to citim..vivat paintball!!!!
presne Maroško bojovo naladený ako vždy to je ono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmmm, fajna pokuta... To si sa tak velmi ponahlal za novou zbranou?
pokuta
no v 50ke 98 na ceste pri volkswagene. Z jednej strany pole z druhej budovy, 10 hod ráno, nikto na ceste..kuratorX napísal:Hmmm, fajna pokuta... To si sa tak velmi ponahlal za novou zbranou?
a ani pocut o dohode alebo znížení
no čo ti poviem policajt (zakomplexovaný jedinec ktorý neovláda inú profesiu, väčšinou s malým pohlavím) neviem inak prečo by normálny jedinec chcel byť zamestnaný v inštitúcii ktorá má za úlohu buzeráciu slušných občanov a ochranu vagabundov.
Česť tým slušnejším...
popo napísal:RaceR napísal:Nazdar Ja sa volám Dano a minulý rok som sa pridal K Predátorom. Pozeral som po paintbale už pár rokov ale nenašiel som medzi svojimi priatelmi nikoho kto by zdielal moje nadšenie. Tak po tom čo som si raz na festivale zahral paintball som vyhladal najbližší klub a som tam. Mám 30rokov a na narodky som dostal X7 :-) Aj keď ma to vyšlo tak či tak draho lebo po ceste do Brna som dostal pokutu 300Eur ale napriek tomu ma to neodradilo a Moja X7 je už obohatená o q loader a záložnú zbraň TPX. Takže vybavený by som už bol, ešte sa naučiť poriadne hrať :-)
už ma učí Generál v Predators len už som starší chlap a mám aj iné záujmy tak mi to ide pomalšie :-)
nie nie som z BB
Zdravím,
Volám sa Michal a mám 18 rokov.Pocházdam z Bratislavy, presnejšie Dlhé Diely (Karlová ves).Na paintball ma zmotali Reinn s RRadom ktorých som aj spolužiak.Ešte som to síce nehral, ale už čoskoro si kúpim svoj prvý kanón a už sa neviem dočkat svojej najbližšej a zároveň prvej hry.Dúfam že to nebude také zlé.
Volám sa Michal a mám 18 rokov.Pocházdam z Bratislavy, presnejšie Dlhé Diely (Karlová ves).Na paintball ma zmotali Reinn s RRadom ktorých som aj spolužiak.Ešte som to síce nehral, ale už čoskoro si kúpim svoj prvý kanón a už sa neviem dočkat svojej najbližšej a zároveň prvej hry.Dúfam že to nebude také zlé.
Bunny- Počet príspevkov : 3
Registration date : 26.01.2010
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
:: Info
Strana 6 z 7
Povolenie tohoto fóra: