Novinky na rok 2010
3 posters
:: Info
Strana 1 z 1
Novinky na rok 2010
Ahojte všetci na forum boli pridane 3 nove veci.
1.Na hornej lište je nova ikona Calendar / daju sa tam vpisovat veci do kalendara..uvidime či sa to ujme...
2.Na hornej lište je nova ikona Gallery / dajú sa tam vkladat albumy a fotky z akcii uvidime či sa to ujme...
3.Takisto je pridaný chatbox uplne dole na hlavnej stránke na rýchle kecanie aby sa nezahlcovalo forum bo je to potom neprehladne...
PF2010
otec.
1.Na hornej lište je nova ikona Calendar / daju sa tam vpisovat veci do kalendara..uvidime či sa to ujme...
2.Na hornej lište je nova ikona Gallery / dajú sa tam vkladat albumy a fotky z akcii uvidime či sa to ujme...
3.Takisto je pridaný chatbox uplne dole na hlavnej stránke na rýchle kecanie aby sa nezahlcovalo forum bo je to potom neprehladne...
PF2010
otec.
Naposledy upravil otec dňa Št december 24, 2009 4:10 pm, celkom upravené 2 krát.
Re: Novinky na rok 2010
uhh uzitocne zmeny... uz sa na ne tesim
gandzy- Počet príspevkov : 103
Registration date : 11.01.2009
asi 2 min som tu sedel v strese co sa stalo mam tam ten chatbox a pise mi ze you are disconect... a nevedel som ze j to sucast zmien a zrazu som si nebol isty ci som odpojeny z celeho fora alebo co a potom som potocil kolesko misi a nasiel staru znamu tvar fora o cosi nizsie len teda ten chatbox je super napad ale nejde mi
Reinn- Počet príspevkov : 727
Registration date : 12.01.2009
ak kliknes v pravo hore na prihlasenie dostanes sa do neho loloReinn napísal:asi 2 min som tu sedel v strese co sa stalo mam tam ten chatbox a pise mi ze you are disconect... a nevedel som ze j to sucast zmien a zrazu som si nebol isty ci som odpojeny z celeho fora alebo co a potom som potocil kolesko misi a nasiel staru znamu tvar fora o cosi nizsie len teda ten chatbox je super napad ale nejde mi
dobre skusim tieto internetove vymozenosti niesu pre moj rozum tak sorryotec napísal:ak kliknes v pravo hore na prihlasenie dostanes sa do neho loloReinn napísal:asi 2 min som tu sedel v strese co sa stalo mam tam ten chatbox a pise mi ze you are disconect... a nevedel som ze j to sucast zmien a zrazu som si nebol isty ci som odpojeny z celeho fora alebo co a potom som potocil kolesko misi a nasiel staru znamu tvar fora o cosi nizsie len teda ten chatbox je super napad ale nejde mi
Reinn- Počet príspevkov : 727
Registration date : 12.01.2009
:: Info
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: