Čierna voda - opustene budovy
+3
Lopata
wandal14
otec
7 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Čierna voda - opustene budovy
Tu máme od nášho člena *wandal14* jedno miesto je to taky opusteny komlex a je odskúšaný je to na čiernej vode tu je náhlad so satelitu : http://www.paintballfoto.szm.sk/1/jeba.bmp navrhujem sa tam ist niekedy pozriet...... a tu je mapka kde to asi je presne : http://www.paintballfoto.szm.sk/1/areal.bmp
wandal14 dik za foto....
wandal14 dik za foto....
Re: Čierna voda - opustene budovy
jj tam som hral s nimi. je to dost supa len jedna z tych budov je trosku rozpadnuta a ked som bol v nej tak som mal strach ze mi padne strop na hlavu ako bol v jednej miestnosti padnuty. a bolo to aj dost velke. ked som niekoho videl v dialke tak som ani nestrielal bo som tam nedostrelil ale myslim ze by sa to vykompenzovalo poctom hracov
Anonymný- Anonymný
tak ono to urcite nepadne to su pevne a masivne steny, a ten problem nebol problem dostrelu ale tak ako si uz povedal bolo nas malo ved predsa 2 na dvoch? :D:DHYENNA napísal:jj tam som hral s nimi. je to dost supa len jedna z tych budov je trosku rozpadnuta a ked som bol v nej tak som mal strach ze mi padne strop na hlavu ako bol v jednej miestnosti padnuty. a bolo to aj dost velke. ked som niekoho videl v dialke tak som ani nestrielal bo som tam nedostrelil ale myslim ze by sa to vykompenzovalo poctom hracov
wandal14- Počet príspevkov : 303
Registration date : 11.01.2009
pripájam nejake foto od tial :http://paintballfoto.szm.sk/2/index.html
asi pred dvomi tyzdnami som chcel zorganizovat hru tam ale odvtedy sa dost ochladilo takze...
Anonymný- Anonymný
tie tri fotecky hracov co su tak tie su robene iba medzi budovamy 1 a 2 tam je toho oomnho viac a je to aj dost velke. sa tesim ak si tam zahrame poriadnu masovkuotec napísal:pripájam nejake foto od tial :http://paintballfoto.szm.sk/2/index.html
HYENNA napísal:asi pred dvomi tyzdnami som chcel zorganizovat hru tam ale odvtedy sa dost ochladilo takze...
Skoda ze o tom nikto nic nevedel :D:D:D
len aby nas tam nenahanali potom chlpatý lebo ich guličky sú tvrdšie
to je tak v riti ze tam by sa uurcite netrepali, raz tam bol airsoft aj s dymovnicami a nic...otec napísal:len aby nas tam nenahanali potom chlpatý lebo ich guličky sú tvrdšie
Bratranec mi spominal ze su tam aj nejake "bunkre" a je mozne prejst podzemnou cestickou z jednstrany pozemku na druhu ale neviem o tom nic moc viac kazdopadne boly tam mensie budovy kam sme nesli tak si myslim ze by nebolo od veci to zistit
Reinn- Počet príspevkov : 727
Registration date : 12.01.2009
Lopata napísal:HYENNA napísal:asi pred dvomi tyzdnami som chcel zorganizovat hru tam ale odvtedy sa dost ochladilo takze...
Skoda ze o tom nikto nic nevedel :D:D:D
nj kym sa to k tebe dostalo tak bolo uz -5*C
Anonymný- Anonymný
ale pozor chalani ked si tam budete chciet opekat .. neberte tie palice s bielou duzinou ... suuu jedovateeeeee
gandzy- Počet príspevkov : 103
gandzy napísal:ale pozor chalani ked si tam budete chciet opekat .. neberte tie palice s bielou duzinou ... suuu jedovateeeeee
:D:D:D:D:D nezainteresovany nemozu vediet ale ludia co tam boli vedia ze jo hosanci :D
wandal14 napísal:gandzy napísal:ale pozor chalani ked si tam budete chciet opekat .. neberte tie palice s bielou duzinou ... suuu jedovateeeeee
:D:D:D:D:D nezainteresovany nemozu vediet ale ludia co tam boli vedia ze jo hosanci :D
vyzera to autenticky ;-) hned by som tam isiel.. ;-) skuste nieco zorganizovat ked bude vam vyhovujuca teplota .. nam to je jedno ;-)
ALERT- Počet príspevkov : 135
ALERT napísal:vyzera to autenticky ;-) hned by som tam isiel.. ;-) skuste nieco zorganizovat ked bude vam vyhovujuca teplota .. nam to je jedno ;-)
nejedna sa o to ze nam je zima ide skor o gulicky
zimne gulicky by mali -5 vpohode vydrzat..
ALERT- Počet príspevkov : 135
pazur11 napísal:Tak tak nejde o gule ale o CO2.
Tak ci tak sa hrat nemoze
Dufam ze sa coskoro oteply aby sme to tam skusili
gandzy napísal:ale pozor chalani ked si tam budete chciet opekat .. neberte tie palice s bielou duzinou ... suuu jedovateeeeee
no chlapci sak som pocul ze ste aj vecer potom grcali. a nehovorte ze to bolo z toho asfaltu ja som na nom opekal tiez a nic mi nebolo
Anonymný- Anonymný
grcal jeden ! zbytku apsolutne nic neboloHYENNA napísal:gandzy napísal:ale pozor chalani ked si tam budete chciet opekat .. neberte tie palice s bielou duzinou ... suuu jedovateeeeee
no chlapci sak som pocul ze ste aj vecer potom grcali. a nehovorte ze to bolo z toho asfaltu ja som na nom opekal tiez a nic mi nebolo
wandal14 napísal:grcal jeden ! zbytku apsolutne nic neboloHYENNA napísal:gandzy napísal:ale pozor chalani ked si tam budete chciet opekat .. neberte tie palice s bielou duzinou ... suuu jedovateeeeee
nezabudni podotknut ze grcal ten co nemal palicu z bielou duzinou
tak na to by som zabudol....uzatvorme prosim tuto temu :DReinn napísal:wandal14 napísal:grcal jeden ! zbytku apsolutne nic neboloHYENNA napísal:gandzy napísal:ale pozor chalani ked si tam budete chciet opekat .. neberte tie palice s bielou duzinou ... suuu jedovateeeeee
nezabudni podotknut ze grcal ten co nemal palicu z bielou duzinou
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: