Pokec ,alebo bla,bla,bla
+17
POtkan
fanatic4007
Peter / Predators
cartman
KeXo
Kreker
popo
gandzy
rado
kuratorX
chorche
pazur11
ALERT
Reinn
Lopata
wandal14
otec
21 posters
Strana 3 z 17
Strana 3 z 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
wandal14- Počet príspevkov : 303
Registration date : 11.01.2009
Re: Pokec ,alebo bla,bla,bla
otec napísal:inak chlapci hrá tu niekto Travian?
Od Travianu ruky prec. Je to navykove viac ako LSD. Som to chvilu hral a mal som tazke stavy. Ked som sa nemohol dostat ku kompu tak som bol uplne naspeedovany
Je to iba zrut casu. Nehrajte to, je to kravina. Radsej piste sem.
chorche- Počet príspevkov : 471
Registration date : 26.01.2009
chorche napísal:otec napísal:inak chlapci hrá tu niekto Travian?
Od Travianu ruky prec. Je to navykove viac ako LSD. Som to chvilu hral a mal som tazke stavy. Ked som sa nemohol dostat ku kompu tak som bol uplne naspeedovany
Je to iba zrut casu. Nehrajte to, je to kravina. Radsej piste sem.
zda sa ze mas rad elektronicke zruty casu... asi by si sa mal nejako produktivne zamestnat ;-)
ALERT- Počet príspevkov : 135
Registration date : 12.01.2009
takto musim byt vymakani https://www.youtube.com/watch?v=wfoW4_pW-BY&feature=related
fuuuha tomu sa hovori zohrany tymotec napísal:takto musim byt vymakani https://www.youtube.com/watch?v=wfoW4_pW-BY&feature=related
Reinn- Počet príspevkov : 727
no chlapci, uz mam novu hlaven gulicky vas budu trochu presnejsie nahanat :D, btw uz mame aj chronograf takze o bezpecnost sa bat nemusime
wandal14- Počet príspevkov : 303
Registration date : 11.01.2009
to som tu jediny co neupgraduje? ;-)wandal14 napísal:no chlapci, uz mam novu hlaven gulicky vas budu trochu presnejsie nahanat :D, btw uz mame aj chronograf takze o bezpecnost sa bat nemusime
ALERT- Počet príspevkov : 135
upgradovat treba s rozumom. Vaha zbrane je vzdy dvolezita. Osobne ako prvy upgrade odporucam hadicu. je to vyhodne hlavne u tazsich vzduchovych flias. Co sa tyka hlavne, dlhsia ako 16" sa mi zda byt zbitocna, lebo jednak do vsetkeho zacnes vrazat a jednak uz dlhsie hlavne nemaju taky vplyv na let gule. Co sa tyka oblecenia. Ja si strasne pochvalujem ochranu vestu, nieco ako toto : http://www.municak.sk/component/page,shop.product_details/flypage,flypage.tpl/product_id,6693/category_id,317/option,com_virtuemart/Itemid,1/
V lete si to nahodim na tricko s kratkym rukavom a hram, nespotim sa a som v pohode. A ma to aj dalsiu vyhodu ze gulicka vystrelena z vacsej vzdialenosi sa na tom nerozbije .
Kolimator je super vec ale tie kvalitne su tazsie ale fakt ze dobre, lacnejsie treba castejsie nastavovat ale da sa narazit aj na dobry kusok.
Zakladom je dobra maska, termalne skla a co najvacsi vyhlad (240 - 260 stupnov).
V lete si to nahodim na tricko s kratkym rukavom a hram, nespotim sa a som v pohode. A ma to aj dalsiu vyhodu ze gulicka vystrelena z vacsej vzdialenosi sa na tom nerozbije .
Kolimator je super vec ale tie kvalitne su tazsie ale fakt ze dobre, lacnejsie treba castejsie nastavovat ale da sa narazit aj na dobry kusok.
Zakladom je dobra maska, termalne skla a co najvacsi vyhlad (240 - 260 stupnov).
Tiez suhlasim s popisom abgrejdov
Inak pekna uprava stranky teraz to ma taku spravnu military atmosferu
len mam problem z rozoznavanim oddeleni kam nieco pribudlo ale inak je to parada
Inak pekna uprava stranky teraz to ma taku spravnu military atmosferu
len mam problem z rozoznavanim oddeleni kam nieco pribudlo ale inak je to parada
vladimir.galffy@gmail.com
Ahojte zmenil som mail adresu takže ak by niekto nieco chcel tak mi piste sem....
X7
Neviem sa sam rozhodnut a preto vas chcem poprosit o pomoc.... myslite si ze si mam kupit X7 basic alebo radsej dorsporit a vziat rovno X7E-Grip?? Ja totiz neviem posudit ci tu elektroniku vyuzijem alebo nie, a preto by som si rad nechal poradit od niekoho kto s tym ma skusenosti vopred dakujem
Reinn napísal:Neviem sa sam rozhodnut a preto vas chcem poprosit o pomoc.... myslite si ze si mam kupit X7 basic alebo radsej dorsporit a vziat rovno X7E-Grip?? Ja totiz neviem posudit ci tu elektroniku vyuzijem alebo nie, a preto by som si rad nechal poradit od niekoho kto s tym ma skusenosti vopred dakujem
moj nazor ked X7 tak už radsej Egrip semi auto si mozes kupit potom hocičo nemusi to byt X7.
no nad tym som rozmyslal ze tam je asi nejvecsia vyhoda ta nejaka nova cipova doska ci co to tam pisu
je to fakt kopa prachov. Ak by si sa vedel zmierit aj s nemilitary vyzerajucou zbranou tak odporucam ION XE, Lahko sa cisti, je rychli, lahky, presny a stoji len polovicu co X7. Ale treba zistit ako slape na CO2. Slapat slape, to som si isty, pise to aj vyrobca ale udava ze nemusi ist 100%, to znamena ze ked je moc zima tak moze robyt hovadiny. A hlavna vyhoda je ze ma OKO a pomerne kvalitne. A vazi asi pol kila !!! Inak vrele odporucam vzduch. Poznam chalana co plni vzduch tu v BA. za 50 Sk 72 ci / 200bar Ja mam taku tu leninovsku tazku vzduchovu flasu 72ci a staci mi to na cely den a na velkych akciach je vzdy kompresor.
pozri este tuto stranku a tu SP8 http://www.paintball-obchod.cz/paintballove-zbrane/elektro-2/
Inak X7 a A5 myslim ze len rozdiel len v zhlade a rychlosti strelby ale tu rychlost malo kedy vyuzijes. Cital som teraz na jednom US. fore, bavili sa tam o R.O.F zbrani a pretekali sa tam ze kto je rychlejsi a potom ich jeden chalan, podla profilu fakt profik , odbil strohou vetou ze vsetko nad 12 gul za sekundu je mrhanie gulami a vysledok je ten isty, comu verim. Jedine ze by si sa chcel hrat na gulometcika
ja to mam nastavene na 13BPS a som spokojny až na tie posledne gule ktore mojmu tippmannu nesadli
Chalani, mate niekto skusenosti s A5 response trigger?? planujem si to kupit a len chcem vedet ci je to good choice;)
Neviem sa totiz rozhodnut medzi A5 a T98 response. ale k tej t98 by som musel dokupovat cyclone ale zas to by uz bola jeba
Neviem sa totiz rozhodnut medzi A5 a T98 response. ale k tej t98 by som musel dokupovat cyclone ale zas to by uz bola jeba
dakujem za rady
ale uprimne mi zrovna o ten military vzhlad ide tak ion asi nebude volba pre mna...kazdopadne to este poriadne zvazim a uvidim co z toho ale pokial ma byt ta X7 co sa strelby tyka pri basicu rovnaka ako T98 alebo A5 tak asi siahnem po niecom takom
ale uprimne mi zrovna o ten military vzhlad ide tak ion asi nebude volba pre mna...kazdopadne to este poriadne zvazim a uvidim co z toho ale pokial ma byt ta X7 co sa strelby tyka pri basicu rovnaka ako T98 alebo A5 tak asi siahnem po niecom takom
http://paintball.actionshop.cz/?produkt=2554
co si myslite o tomto?? oplati sa mi to viac ako X7 basic?
a ceny sem daj porovname...Reinn napísal:http://paintball.actionshop.cz/?produkt=2554
Strana 3 z 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Strana 3 z 17
Povolenie tohoto fóra: