Modra hotel Zornicka
+5
fanatic4007
Lopata
Reinn
otec
chorche
9 posters
Strana 1 z 1
Modra hotel Zornicka
Kamosi z Modri to tam maju vybavene. Ak by sa tam spravila mensia brigada tak by si tam dvadsiati zahrali. Hravame len na polovici a 4 vs. 4. Inak su tam styry budovy, a okolity areal...
foto : http://www.predators.sk/_new/core.php?sid=&lang=&f=pages&p=viewphotogallery&id=8
Na jesen tam bola trava po pas. da sa tam celkom dobre maskovat a mozu sa pouzivat dymovnice, ktore horia tak do minuty.
vstupne je 50 Sk Teraz uz asi bude 2 eura kazdy hrac. Uplatok pre spravcu (na chlast a cigaretle).
foto : http://www.predators.sk/_new/core.php?sid=&lang=&f=pages&p=viewphotogallery&id=8
Na jesen tam bola trava po pas. da sa tam celkom dobre maskovat a mozu sa pouzivat dymovnice, ktore horia tak do minuty.
vstupne je 50 Sk Teraz uz asi bude 2 eura kazdy hrac. Uplatok pre spravcu (na chlast a cigaretle).
Naposledy upravil chorche dňa Ut február 02, 2010 6:48 pm, celkom upravené 1 krát.
chorche- Počet príspevkov : 471
Registration date : 26.01.2009
Re: Modra hotel Zornicka
vyzera to naozaj dost dobre ak sa bude nejaka brigada riesit v ramci moznosti sa budem snazit pomoct
Reinn- Počet príspevkov : 727
Registration date : 12.01.2009
prave mi odpisal chalan co organizoval poslednu hru v Modre ( http://pbcentrum.sk/event_detail.php?event_id=241 ). Ze tam mozme chodit hravat, do toho hotela a ze sa radi pridaju . Este upresnime podrobnosti.
Reinn- Počet príspevkov : 727
Registration date : 12.01.2009
fanatic4007- Počet príspevkov : 94
Registration date : 30.08.2009
ja mam este balik guli ... a tie sa kazia velmi rychlo tak podme !!!!
gandzy- Počet príspevkov : 103
Registration date : 11.01.2009
no jasne...niekdo si musel dat novu fotku zo soboty...!! Gandzy kedy budu fotky????
BOBI-KA- Počet príspevkov : 139
Registration date : 26.10.2009
Ano ano... foootky ale hlavne mohli by sme dat tu modru. kludne aj pred StalingradomBOBI-KA napísal:no jasne...niekdo si musel dat novu fotku zo soboty...!! Gandzy kedy budu fotky????
pred stalingradom to nevidim ruzovo, ale pisal som tomu chalanovi aby sa pridal na toto forum a potom to mozme s nim preberat priamo tu. Ale asi ma toho vela, lebo odpisuje velmi pomaly.
Kazdopadne ta modra je mrte dobre miesto. a to ze sa takto ozvali ma fakt potesilo a boli by sme hlupaci keby sme toho nevyuzili .....
no zdravym vas konecne som sa sem dostal .
no postupne si to tu prejdem to forum akurat neviem kto daval nazov a odkial dosiel na nazov duchonka
ked ze je to hotel zornicka ale pohodka no a hru neni problem spravit aj ked na tento rok to nemam este prenajate ale asi s tym nebude problem aj ked neviem ako to celkovo dopadne koli tym zakonom co vysli pretoze to neni problem len ako komercakov ale aj sukromnych "akcii" je tam nahlasovacia povinnost a vzdy musi byt pritomny zodpovedny clovek ktory ma akoze na starosti strelivo ktory by mal mat povolenie od prislusneho uradu ze moze prevazat gule(strelivo podla zakona)cize by sa nemalo prevazat velke mnozstvo gul (neviem kolko to akoze je )bez povolenia .dalej policajti ti mozu dat fukat a ked nafukas tak to bude ako trestny cin ako keby si bol opitý a mavas s devinou v ruke.
to len tak okrajovo lebo presne som to nenastudoval zatial.
a ze take hrady a zrucaniny budu dost problem organyzatora ked "nas tam niekto chiti a zavola majstrov v unyformach
no a s hrou neni problem by sme sa pridali akurat gule zimne budeme muset zohnat:-)
tak ze ak budete mat nejaky mozny termyn tak sa potom ozvite na mail a dohodneme to
no postupne si to tu prejdem to forum akurat neviem kto daval nazov a odkial dosiel na nazov duchonka
ked ze je to hotel zornicka ale pohodka no a hru neni problem spravit aj ked na tento rok to nemam este prenajate ale asi s tym nebude problem aj ked neviem ako to celkovo dopadne koli tym zakonom co vysli pretoze to neni problem len ako komercakov ale aj sukromnych "akcii" je tam nahlasovacia povinnost a vzdy musi byt pritomny zodpovedny clovek ktory ma akoze na starosti strelivo ktory by mal mat povolenie od prislusneho uradu ze moze prevazat gule(strelivo podla zakona)cize by sa nemalo prevazat velke mnozstvo gul (neviem kolko to akoze je )bez povolenia .dalej policajti ti mozu dat fukat a ked nafukas tak to bude ako trestny cin ako keby si bol opitý a mavas s devinou v ruke.
a ze take hrady a zrucaniny budu dost problem organyzatora ked "nas tam niekto chiti a zavola majstrov v unyformach
no a s hrou neni problem by sme sa pridali akurat gule zimne budeme muset zohnat:-)
tak ze ak budete mat nejaky mozny termyn tak sa potom ozvite na mail a dohodneme to
jancko -Paintball klub Mo- Počet príspevkov : 1
Registration date : 02.02.2010
viete mi dat cisal trych zakonov o paintbale???nech si to prestudujem
fanatic4007- Počet príspevkov : 94
Registration date : 30.08.2009
kamarati to volali duchonka tak som nevedel a potom sa mi to uz nechcelo menit
To som zvedavy, ze kolko je velke mnozstvo streliva: 20, 50, 500, 2000?
kuratorX- Počet príspevkov : 259
Registration date : 14.02.2009
jancko -Paintball klub Mo napísal:no zdravym vas konecne som sa sem dostal .
Aj OKAMZITE hehehe
No a k tym zakonom, ja si myslim ze pohoda. ako Chorche povedal, len aby si nesundal cyklistu v lese....
Tu prihodu s tym cyklistom mam len z rozpravania mojho bratranca ked este PB na slovensku len zacinal a vsetci pumpovali so ZGPckami. No boli hrat v lese a v zapale boja vraj pocul suchot za sebou. automaticky otocka a bez rozmyslu bum bum ... kolko ruky stacili pumpovat. No chudak na biku to chytil nevedno kam, vysypal sa ... Dotycny strelec, neviem ci to bol bratranec (Doctor z Tsunami) alebo niekto iny zmizol v lese tak rychlo ako sa len dalo ked si uvedomil co sa stalo ...
no stava sa, mlady a hlupy ...
no stava sa, mlady a hlupy ...
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: