Hands signals !!!!!
+2
wandal14
otec
6 posters
Strana 1 z 1
Re: Hands signals !!!!!
toto ovladat je naozaj dobre, aj ked si spominam na jednu hru kde som si s kamaratom dohodol taketo znaky a strategiu bolo to prepracovane az na jednu malickost, na kamarata maval som, ukazoval som naznacoval som ako blazon no on stale nic a nic stale si ma nevsimal, az ked som ju jednu ustedril do nohy tak pochopil ze to ma byt teamwork... :D znaky su super ale prvorada je timova praca, aby tim fungoval ako celok ako plnefunkcna jednotka kde nezlihava komunikacia...admin napísal:http://dady.own.cz/pb/hands.htm dobré je ked to ovládaš....
wandal14- Počet príspevkov : 303
Registration date : 11.01.2009
wandal14 napísal:toto ovladat je naozaj dobre, aj ked si spominam na jednu hru kde som si s kamaratom dohodol taketo znaky a strategiu bolo to prepracovane az na jednu malickost, na kamarata maval som, ukazoval som naznacoval som ako blazon no on stale nic a nic stale si ma nevsimal, az ked som ju jednu ustedril do nohy tak pochopil ze to ma byt teamwork... :D znaky su super ale prvorada je timova praca, aby tim fungoval ako celok ako plnefunkcna jednotka kde nezlihava komunikacia...admin napísal:http://dady.own.cz/pb/hands.htm dobré je ked to ovládaš....
pekná príhoda a presne preto som to sem copol
wandal14 napísal:toto ovladat je naozaj dobre, aj ked si spominam na jednu hru kde som si s kamaratom dohodol taketo znaky a strategiu bolo to prepracovane az na jednu malickost, na kamarata maval som, ukazoval som naznacoval som ako blazon no on stale nic a nic stale si ma nevsimal, az ked som ju jednu ustedril do nohy tak pochopil ze to ma byt teamwork... :D znaky su super ale prvorada je timova praca, aby tim fungoval ako celok ako plnefunkcna jednotka kde nezlihava komunikacia...admin napísal:http://dady.own.cz/pb/hands.htm dobré je ked to ovládaš....
v tej hre som hral aj ja akoto ze si nepamatam ze by niekto zdvihol ruku ze ho vlastny strelil do nohy . hajzlici. ked uz je rec o strielani vlastnych fakt ma nasralo ked sme hrali v hale a celu hru som sa plazil cez celu halu aby si ma nik nevsimol a ked som uz bol pri prekazke za ktorou boli schovani superi a isiel ich postriela do chrbta a vlastny ma strelil do hlavy... ze tam videl nieco cierne sa mihotat
Anonymný- Anonymný
najlepšie je ked si počas hry kričíte a mate nacvičené názvy prekážok ;-)
Anonymný- Anonymný
Vyzera to dobre dokonca si myslim ze cislovky zvladnem :D
Reinn- Počet príspevkov : 727
Registration date : 12.01.2009
v tej hre som hral aj ja akoto ze si nepamatam ze by niekto zdvihol ruku ze ho vlastny strelil do nohy . hajzlici. ked uz je rec o strielani vlastnych fakt ma nasralo ked sme hrali v hale a celu hru som sa plazil cez celu halu aby si ma nik nevsimol a ked som uz bol pri prekazke za ktorou boli schovani superi a isiel ich postriela do chrbta a vlastny ma strelil do hlavy... ze tam videl nieco cierne sa mihotat [/quote]
mno si nepovedal ale aky krasny headshot som ti dal .. len ti to tak lizlo gebulu ...a ja som fakt videl len vrsok hlavy nemas moc vykukovat
mno si nepovedal ale aky krasny headshot som ti dal .. len ti to tak lizlo gebulu ...a ja som fakt videl len vrsok hlavy nemas moc vykukovat
gandzy- Počet príspevkov : 103
Registration date : 11.01.2009
Reinn napísal:Vyzera to dobre dokonca si myslim ze cislovky zvladnem :D
ja suhlasim len by som pridal ze tak od 1-5 ;-)
ALERT- Počet príspevkov : 135
Registration date : 12.01.2009
oTec: dady.own.cz to je nejaka tvoja zahranicna stranka. inak otec sa pise "daddy"
Inak tie pohyby by sa trebalo aspon trochu naucit, lebo potom to niekomu ukazujes a on na teba pozera akoze ci ti nesibe
Inak tie pohyby by sa trebalo aspon trochu naucit, lebo potom to niekomu ukazujes a on na teba pozera akoze ci ti nesibe
kuratorX- Počet príspevkov : 259
Registration date : 14.02.2009
kuratorX napísal:oTec: dady.own.cz to je nejaka tvoja zahranicna stranka. inak otec sa pise "daddy"
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: