!WEEKEND WARRIORS!
+7
Reinn
kuratorX
rado
chorche
otec
Lopata
wandal14
11 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: !WEEKEND WARRIORS!
Pocuvajte, ako sa maju tie nasivky.... budu do Armagedonu hotove?? a tricka?? nejak sa tu na to zabudlo.... či?!
v pravidelnych intervaloch to ocovi pripominam no este koncom minuleho tyzdna tam ten chalan vraj stale nebolLopata napísal:Pocuvajte, ako sa maju tie nasivky.... budu do Armagedonu hotove?? a tricka?? nejak sa tu na to zabudlo.... či?!

Reinn- Počet príspevkov : 727
Registration date : 12.01.2009
Moj nazor na trika... cierne tricku, vpredu na srdci znak WW, na ramene eventuelne nejaky napis - WW alebo nieco, a na spodok chrbta nieco ako "militarypaintball team" abo tak... a na chrbat kto co chce - meno/prezivku...

tak teda chalani poprosim pocty ak je o to zaujem ale podla toho popisu tam bude dost podtlace tak to bude jemne draheLopata napísal:Moj nazor na trika... cierne tricku, vpredu na srdci znak WW, na ramene eventuelne nejaky napis - WW alebo nieco, a na spodok chrbta nieco ako "militarypaintball team" abo tak... a na chrbat kto co chce - meno/prezivku...![]()
![]()

predvcerom som to ocovi pripominal a povedal ze nato mysli a zavola v priebehu pracovneho tyzdnaLopata napísal:no tak jak sme na tom s nasivkami??

Tak chalani konecne info o nasivkach!
bohuzial, vyzor ako je teraz spraveny by sa len tazko dal spravit, respektive povedal mi ze nieje problem ale nedoplatime sa
tak ak mate nejake ine riesenie dajte vediet ak nie tak tam skusim ist osobne a pripaden to nejak zjednodusit 
bohuzial, vyzor ako je teraz spraveny by sa len tazko dal spravit, respektive povedal mi ze nieje problem ale nedoplatime sa

Chalani, myslim ze sme sa vcelku dali dobre dokopy ;-) a ze budeme chodit spolu hravat.. nechceme to trosku posunut do dalsieho levelu? ako predators? ja viem dat do placu svoju vzduchovu flasu a plniaci sosak ;-) a tak a vzdy by niekto z nas flasu zobral naplnil a doniesol na miesto pre 4 zbrane to vpohode na hru staci... co vy na to ? ;-) ci to je az moc velky luxus?
ALERT- Počet príspevkov : 135
ALERT napísal:Chalani, myslim ze sme sa vcelku dali dobre dokopy ;-) a ze budeme chodit spolu hravat.. nechceme to trosku posunut do dalsieho levelu? ako predators? ja viem dat do placu svoju vzduchovu flasu a plniaci sosak ;-) a tak a vzdy by niekto z nas flasu zobral naplnil a doniesol na miesto pre 4 zbrane to vpohode na hru staci... co vy na to ? ;-) ci to je az moc velky luxus?
Co tym presne myslis posunut do dalsieho levelu

kuratorX- Počet príspevkov : 259
Registration date : 14.02.2009
u mna to povacsinou znamena
priblizit sa zas o kusok k realite

KeXo- Počet príspevkov : 58
Registration date : 20.05.2009
ja som mal na mysli povysit team na klub.. alebo nieco podobne ale asi je este priskoro a chce to prirodzeny vyvoj, cas a peniaze..
ALERT- Počet príspevkov : 135
na vojnu treba tri veci - peniaze, peníze a peňeži...... tak zaznelo v nejakom starom filme nasej kinematografie 

Chalani ja, moj oco, peto a tomas (bratranci) sme sa rozhodli pre spolocny maskac, nakolko sa nikdy nepodarilo na nicom dohonut tak sme si to vyriesili ako rodina a bolo to naozaj velmi rychle a teda sa chcem e vrhnut na vz. 97 to jest maskac nasej armady. Kto bude chciet nech sa prida kto nie nie ale uz budeme 4 v tomto. Dalej co sa tyka nasiviek, spekulujeme dat spravit nie nasivky ale nazehlovacky nakolko to nam vie spravit jeden znamy a rozmyslali sme nech to supne na suchy zips a potom si kazdy len nasijeme suchy zips a mozme jednu nasivku prelepovat na rozne vesty ci bundy alebo co podla chuti to je ale zatial v rieseni takze s tym nepocitajte ako s vybavenou vcou nerad by som aby bol potom niekto sklamany 

Vz. 97 maskac je super. Mam ho aj ja a Alert takze uz sme dokopy SIESTI
Garda pozor, mas konkurenciu!
Tie nazehlovacky na suchom zipse je myslim dobry napad...

kuratorX- Počet príspevkov : 259
Registration date : 14.02.2009
mam pocit ze velca som v tom vidal a neviem ci aj pazura niekuratorX napísal:Vz. 97 maskac je super. Mam ho aj ja a Alert takze uz sme dokopy SIESTIGarda pozor, mas konkurenciu!
![]()

aj ja asi budem mat Vz. 97 maskac
od mojej krsnej tak zadarmo sa to oplati

gandzy- Počet príspevkov : 103
Registration date : 11.01.2009
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolenie tohoto fóra: