info o VTV 2009
+6
POtkan
Lopata
gandzy
wandal14
otec
KeXo
10 posters
:: Info
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: info o VTV 2009
A SILNU VôLU...škoda že teraz na to nemam peniažky...další rok..
fanatic4007- Počet príspevkov : 94
Registration date : 30.08.2009
neviem ci do toho este pojdem
...kazdy rocnik sa snazim robit kvalitnejsi, dlhsi a lacnejsi a furt mam problem zohnat potrebny pocet ludi.
Cim viac ludi totiz je, tym to moze byt lacnejsie. Ludom sa to zda vsak stale prilis drahe. Prvy rocnik ma vysiel na 6500,-Sk/osoba bez stravy a ubytka (to bolo taktiez pekne mastne lebo sme byvali v penzione pod Tatrami). Minuly rocnik nas vysiel na 4500,-Sk a to boli len 2 instruktori (tu sme setrili na tom ze jednu noc sme spali vonku v prirode v ramci treningu prezitia).
Cize lacnejsie nez teraz to uz asi tazko moze byt (teraz je to uz aj tak len vdaka stalemu zakaznikovi).
A ako vravim, furt neni dost ludi, cize dotycny co nam to chystaju si moc nezarobia, zvlast ked bude tento rok instruktorov az 4-5ks a je to o jeden den dlhsie a materialovo i obsahovo narocnejsie. Preto do toho uz asi nepojdem lebo je s tym piplacka ktora za to nestoji a je o nu slaby zaujem aj ked je skoro zadarmo. Taketo skolenie stoji profesionalnych vojakov cez 17tisic Sk (za tyzden). My to mame zhustene do 3dni, ktore ale stoja za to. Pre mna je vsak najdolezitejsie, ze tento rok sa toho zucastnuje konecne cely moj team... vsetci clenovia o co mi po cely cas islo, cize sa mi splni sen a organizovanie dalsieho vycviku uz pre mna nema az taky vyznam.
Miesta mam furt volne a doporucujem sa toho zucastnit aj za cenu zapozicania si na to. Ten kto pojde neobanuje. Ako som pisal... z mojej strany je to mozno posledna moznost zazit nieco taketo a nieco sa naucit od ozajstnych profesionalov
...kazdy rocnik sa snazim robit kvalitnejsi, dlhsi a lacnejsi a furt mam problem zohnat potrebny pocet ludi.
Cim viac ludi totiz je, tym to moze byt lacnejsie. Ludom sa to zda vsak stale prilis drahe. Prvy rocnik ma vysiel na 6500,-Sk/osoba bez stravy a ubytka (to bolo taktiez pekne mastne lebo sme byvali v penzione pod Tatrami). Minuly rocnik nas vysiel na 4500,-Sk a to boli len 2 instruktori (tu sme setrili na tom ze jednu noc sme spali vonku v prirode v ramci treningu prezitia).
Cize lacnejsie nez teraz to uz asi tazko moze byt (teraz je to uz aj tak len vdaka stalemu zakaznikovi).
A ako vravim, furt neni dost ludi, cize dotycny co nam to chystaju si moc nezarobia, zvlast ked bude tento rok instruktorov az 4-5ks a je to o jeden den dlhsie a materialovo i obsahovo narocnejsie. Preto do toho uz asi nepojdem lebo je s tym piplacka ktora za to nestoji a je o nu slaby zaujem aj ked je skoro zadarmo. Taketo skolenie stoji profesionalnych vojakov cez 17tisic Sk (za tyzden). My to mame zhustene do 3dni, ktore ale stoja za to. Pre mna je vsak najdolezitejsie, ze tento rok sa toho zucastnuje konecne cely moj team... vsetci clenovia o co mi po cely cas islo, cize sa mi splni sen a organizovanie dalsieho vycviku uz pre mna nema az taky vyznam.
Miesta mam furt volne a doporucujem sa toho zucastnit aj za cenu zapozicania si na to. Ten kto pojde neobanuje. Ako som pisal... z mojej strany je to mozno posledna moznost zazit nieco taketo a nieco sa naucit od ozajstnych profesionalov
KeXo- Počet príspevkov : 58
Registration date : 20.05.2009
Nemozem splacam auto a investujem do paintbalu.............a penazi to nieje moc ale vidis sam ako to je......nevyslo to hadam dalsi rok ak to teda pojde
fanatic4007- Počet príspevkov : 94
Registration date : 30.08.2009
Doporucujem pribalit aj spacak.
Vonku sa sice spat nebude, ale kedze ubytko su stare kasarne, tak na izbach nebude prilis tepla, zvlast v noci.
Vonku sa sice spat nebude, ale kedze ubytko su stare kasarne, tak na izbach nebude prilis tepla, zvlast v noci.
IDEM AJ JA kurnik, SUPEEER!!!!!!
wandal14- Počet príspevkov : 303
Registration date : 11.01.2009
jak je to s platenim v mojom pripade???
ty platis len ubytko a stavu na ten vikend a to je cca 47 e to je všetko.wandal14 napísal:jak je to s platenim v mojom pripade???
=PG=
ok takze to zaplatim na mieste?? super uz sa tak tesim, aj ked to pocasie bude drsne
wandal14 napísal:ok takze to zaplatim na mieste?? super uz sa tak tesim, aj ked to pocasie bude drsne
Pribal si aj teple bombardaky
chorche- Počet príspevkov : 471
Registration date : 26.01.2009
Take flanelove trenky sa ti urcite zidu Drz sa tam. A uzi si to...
kuratorX- Počet príspevkov : 259
Registration date : 14.02.2009
DRSNY VYCVIK = DRSNY VOJAK
velky batoh to je kolko litrov?? 40, 60 viac??
dufam ze vam tam daju zabrat ale nestaci len jeden raz do roka makat. cely rok treba na sebe pracovat
popo napísal:dufam ze vam tam daju zabrat ale nestaci len jeden raz do roka makat. cely rok treba na sebe pracovat
vidiš popo mohol si začat spolu snami
otec napísal:popo napísal:dufam ze vam tam daju zabrat ale nestaci len jeden raz do roka makat. cely rok treba na sebe pracovat
ja som skor na vytrvalostne discipliny. sak potom zhodnotite co vam to dalo a co ste sa naucili
od kondicky necakam nic ale nejake tie dovednosty a strategie, to padne super, a tesim sa aj na topografiu
40tka uplne postacuje si myslimwandal14 napísal:velky batoh to je kolko litrov?? 40, 60 viac??
popo napísal:otec napísal:popo napísal:dufam ze vam tam daju zabrat ale nestaci len jeden raz do roka makat. cely rok treba na sebe pracovat
ja som skor na vytrvalostne discipliny. sak potom zhodnotite co vam to dalo a co ste sa naucili
VERíM žE áNO...
Strana 2 z 2 • 1, 2
:: Info
Strana 2 z 2
Povolenie tohoto fóra: