Vysielacka COBRA MT725
+5
Lopata
otec
wandal14
Reinn
ALERT
9 posters
:: Bazár
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Vysielacka COBRA MT725
;-) kupil som na ebayi 4 kusy za 34 EUR - 8,5/kus aj s postovnym.. 2 beriem ja, a 2 pazur ;-) ale ak niekto chcete bud poslem link alebo kupim a potom dodam, su to len masiny! ;-) ale kupujem k tomu aj headsety extra, je viac na vyber ;-)
len tak ze sa to tiez moze niekomu hodit za dobry peniaz ;-)

ALERT- Počet príspevkov : 135
Registration date : 12.01.2009
Re: Vysielacka COBRA MT725
ALERT napísal:;-) kupil som na ebayi 4 kusy za 34 EUR - 8,5/kus aj s postovnym.. 2 beriem ja, a 2 pazur ;-) ale ak niekto chcete bud poslem link alebo kupim a potom dodam, su to len masiny! ;-) ale kupujem k tomu aj headsety extra, je viac na vyber ;-)len tak ze sa to tiez moze niekomu hodit za dobry peniaz ;-)
a tie headsety kolko stoja?

Reinn- Počet príspevkov : 727
ALERT napísal:;-) kupil som na ebayi 4 kusy za 34 EUR - 8,5/kus aj s postovnym.. 2 beriem ja, a 2 pazur ;-) ale ak niekto chcete bud poslem link alebo kupim a potom dodam, su to len masiny! ;-) ale kupujem k tomu aj headsety extra, je viac na vyber ;-)len tak ze sa to tiez moze niekomu hodit za dobry peniaz ;-)
fiha to je pekneeee ak by som zacal hravat castejsie, mozno aj ja by som bral

wandal14- Počet príspevkov : 303
Registration date : 11.01.2009
10 Euro stoji take dobre do ucha.. aj sp ostovnym pri 4 kusoch. take vysoko profi stoji 16 ale to by malo byt ultra spickove ;-)
ALERT napísal:10 Euro stoji take dobre do ucha.. aj sp ostovnym pri 4 kusoch. take vysoko profi stoji 16 ale to by malo byt ultra spickove ;-)
Kedy to budes objednavat? ak by som zohnal dostatok ludi (nechcem 4 jedna mi bude stacit

Reinn napísal:ALERT napísal:10 Euro stoji take dobre do ucha.. aj sp ostovnym pri 4 kusoch. take vysoko profi stoji 16 ale to by malo byt ultra spickove ;-)
Kedy to budes objednavat? ak by som zohnal dostatok ludi (nechcem 4 jedna mi bude stacit) tak si by som to oobjednal spolu s tebou aby sme si rozdelili postovne a vyslo to menej
a este detajl aky je asi dosah tych vysielaciek?
konecna sa niekdo ozval ze to chce....aby som nenmal sam, robo ak si vezmes ty tak aj ja

sedi vec len musime zohnat este dvoch ludi co by chceliwandal14 napísal:Reinn napísal:ALERT napísal:10 Euro stoji take dobre do ucha.. aj sp ostovnym pri 4 kusoch. take vysoko profi stoji 16 ale to by malo byt ultra spickove ;-)
Kedy to budes objednavat? ak by som zohnal dostatok ludi (nechcem 4 jedna mi bude stacit) tak si by som to oobjednal spolu s tebou aby sme si rozdelili postovne a vyslo to menej
a este detajl aky je asi dosah tych vysielaciek?
konecna sa niekdo ozval ze to chce....aby som nenmal sam, robo ak si vezmes ty tak aj ja![]()
![]()

ja som ako som pisal uz objednal ;-( a vcera ich poslali na slovensko, ale ked poviete ze niekto chcete 4 a potom si ich rozdistribujete tak vam s tym pomozem a objednam to..
ALERT napísal:ja som ako som pisal uz objednal ;-( a vcera ich poslali na slovensko, ale ked poviete ze niekto chcete 4 a potom si ich rozdistribujete tak vam s tym pomozem a objednam to..
skoda

tak ak zozenieme este dvoch ludi tak by sme to brali a myslim si ze kazdy by vzal aj tu vecicku na hlavu

inak dosah pisu ako na vsetky s vykonom 500mW, a to je bud 3mile alebo 5km na otvorenom priestranstve pri idealnych odminkach, pocitaj tak 3km v lese a v budove zavisy od podmienok, ale malo kto ma 1W az 3W vysielaci vykon, to su uz potom aj doost masne stroje.
Reinn napísal:ALERT napísal:ja som ako som pisal uz objednal ;-( a vcera ich poslali na slovensko, ale ked poviete ze niekto chcete 4 a potom si ich rozdistribujete tak vam s tym pomozem a objednam to..
skoda
tak ak zozenieme este dvoch ludi tak by sme to brali a myslim si ze kazdy by vzal aj tu vecicku na hlavuja osobne asi tu za 16 nech je to kvalita ale tak to uz by sa potom dalo do kopy a potom by sme ta mozno poprosili, by si to mohol objednat na nasu adresu a my uz si to nejak vyzdvihneme a zaplatime
hej hej len teda este najist tych dvoch ludi.....andrej by mooozno bral
tri kilometre si myslim ze je akurat na ten priestor vo vajnorochALERT napísal:inak dosah pisu ako na vsetky s vykonom 500mW, a to je bud 3mile alebo 5km na otvorenom priestranstve pri idealnych odminkach, pocitaj tak 3km v lese a v budove zavisy od podmienok, ale malo kto ma 1W az 3W vysielaci vykon, to su uz potom aj doost masne stroje.

tri kilometre to je super, robo bereme?? sak to kupime a ostatny budu len slintat...respektive kricat, mavat a vydavat ine pazvuky pocas hry aby sa spojili s teamom....my si len posuskame a budeme vedietReinn napísal:tri kilometre si myslim ze je akurat na ten priestor vo vajnorochALERT napísal:inak dosah pisu ako na vsetky s vykonom 500mW, a to je bud 3mile alebo 5km na otvorenom priestranstve pri idealnych odminkach, pocitaj tak 3km v lese a v budove zavisy od podmienok, ale malo kto ma 1W az 3W vysielaci vykon, to su uz potom aj doost masne stroje.)

Je to cez ebay, a tam sa toplati cez tzv paypal a skor nez to zaplatim to neposlu, takze poslat to mozem na vasu ale dorovname to potom ked to pride v poriadku.
wandal14 napísal:tri kilometre to je super, robo bereme?? sak to kupime a ostatny budu len slintat...respektive kricat, mavat a vydavat ine pazvuky pocas hry aby sa spojili s teamom....my si len posuskame a budeme vedietReinn napísal:tri kilometre si myslim ze je akurat na ten priestor vo vajnorochALERT napísal:inak dosah pisu ako na vsetky s vykonom 500mW, a to je bud 3mile alebo 5km na otvorenom priestranstve pri idealnych odminkach, pocitaj tak 3km v lese a v budove zavisy od podmienok, ale malo kto ma 1W az 3W vysielaci vykon, to su uz potom aj doost masne stroje.)
:D
musim zratat financie

V nedelu sa dohodneme lebo to zatial nevyzera bohvie ako
peniasky mam ale mamina mi ich dako zabuda vybrat z uctu ale tak nemal by to byt problem 

;-) v pohode, ked to bude aktualne tak sa ozvi.. ;-)
ALERT napísal:;-) v pohode, ked to bude aktualne tak sa ozvi.. ;-)
dobre a dakujeme

ALERT napísal:;-) v pohode, ked to bude aktualne tak sa ozvi.. ;-)

ALERT napísal:ja som ako som pisal uz objednal ;-( a vcera ich poslali na slovensko, ale ked poviete ze niekto chcete 4 a potom si ich rozdistribujete tak vam s tym pomozem a objednam to..
Ja bych tiez jednu vzal

Lopata napísal:ALERT napísal:ja som ako som pisal uz objednal ;-( a vcera ich poslali na slovensko, ale ked poviete ze niekto chcete 4 a potom si ich rozdistribujete tak vam s tym pomozem a objednam to..
Ja bych tiez jednu vzal

Reinn napísal:Lopata napísal:ALERT napísal:ja som ako som pisal uz objednal ;-( a vcera ich poslali na slovensko, ale ked poviete ze niekto chcete 4 a potom si ich rozdistribujete tak vam s tym pomozem a objednam to..
Ja bych tiez jednu vzaldobre tak mame este jednu volnu... a chces k tomu aj headset?
volal som s alertom a trosku mi priblizil ake druhy su a vecer sem mozno da aj obrazky niektorych
nedelu hodime rec. mozno budem mat nieco take volade v sufliku

Lopata napísal:Reinn napísal:Lopata napísal:ALERT napísal:ja som ako som pisal uz objednal ;-( a vcera ich poslali na slovensko, ale ked poviete ze niekto chcete 4 a potom si ich rozdistribujete tak vam s tym pomozem a objednam to..
Ja bych tiez jednu vzaldobre tak mame este jednu volnu... a chces k tomu aj headset?
volal som s alertom a trosku mi priblizil ake druhy su a vecer sem mozno da aj obrazky niektorych
nedelu hodime rec. mozno budem mat nieco take volade v sufliku
dobre tak to dame objednat az potom nech vieme pocty tych veciciek

Strana 1 z 2 • 1, 2
:: Bazár
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: