tuning zbraní
+10
arad
gandzy
Lopata
chorche
kuratorX
pazur11
ALERT
otec
Reinn
wandal14
14 posters
Strana 6 z 11
Strana 6 z 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: tuning zbraní
osobne sa mi vyzor tychto zbrani moc nepaci som skor na military kazdopadne ma uchvacuje akym stylom maju tie zbrane rieseny privod media a ine veci
Reinn- Počet príspevkov : 727
Registration date : 12.01.2009
Reinn napísal:je to vz. 85 ma ich luco, lopata, ja a rado a uz aj wandal na ceste... moja a radova bluza uz ide tiez, bol mensi problem s objednavkou zabudli nam ich tam pribalit a zaplatil som aj za ne ale jeden telefonat a uz mi prisiel mail s ospravedlnenim a odoslali dalsi balik na ich ucet a mame aj krasny sal dvojity khaki kombinovany ci ako je to tam opisane
Jo myslel som si, ze to bude 85 Myslim, ze v ramci zjednotenia timu by nebolo zle, aby sme vsetci mali rovnaky vzor. I ked mne sa osobne cista olivova moc nepaci. Keby to malo aspon nejaky vzor.
kuratorX- Počet príspevkov : 259
Registration date : 14.02.2009
s tym suhlasim no v prvotnom rieseni problemu so spolocnym maskacom to dopadlo katastrofalne pomali nikto nedal navrhy a ani hlasy za uz navrhnute maskace a hoci som bol najprv proti jednofarbnemu obleceniu nakolko to bolo jedine co si dvaja chalani kupili tak som sa pridal a snazil sa zjednotit aspon s nimi kedze zo starny ostatnych to na bohvie aku ochotu investovat do maskace nevyzeralokuratorX napísal:Reinn napísal:je to vz. 85 ma ich luco, lopata, ja a rado a uz aj wandal na ceste... moja a radova bluza uz ide tiez, bol mensi problem s objednavkou zabudli nam ich tam pribalit a zaplatil som aj za ne ale jeden telefonat a uz mi prisiel mail s ospravedlnenim a odoslali dalsi balik na ich ucet a mame aj krasny sal dvojity khaki kombinovany ci ako je to tam opisane
Jo myslel som si, ze to bude 85 Myslim, ze v ramci zjednotenia timu by nebolo zle, aby sme vsetci mali rovnaky vzor. I ked mne sa osobne cista olivova moc nepaci. Keby to malo aspon nejaky vzor.
Ak mate zaujem ten spolocny maskac riesit tak pokracujem v sekcii: Nakupi veci - spolocny maskac
kam sa nam predtym nevyjadril skoro nikto
kam sa nam predtym nevyjadril skoro nikto
Reinn napísal:doparoma zas kusok chyba, ja sa nehram dokonca to je vecsie ako to mam v pc nevadi ale podstatu je vidiet chybaju len 3 cm
Reinn: zistil som ze v robote na velkom monitore mi vobec nevadi ze su tie obrazky take velke Takze kludne davaj taketo...
no ked sa zase zadari tak aspon ty uvidiskuratorX napísal:Reinn napísal:doparoma zas kusok chyba, ja sa nehram dokonca to je vecsie ako to mam v pc nevadi ale podstatu je vidiet chybaju len 3 cm
Reinn: zistil som ze v robote na velkom monitore mi vobec nevadi ze su tie obrazky take velke Takze kludne davaj taketo...
kuratorX napísal:Lopata napísal:No, nevedeli sme sa dohodnut na spolocnom vzore... ale myslim ze uz styria sme sa dali do vz.85 ci jak sa to vola... taka cisto olivova hovadinka ja pevne verim ze sa k nam pridaju aj ostatny...
Lopata: hod sem prosim nejaku fotku alebo link, nech vidim ako to vyzera, dik
chalani nic vzlom ale 85 maskace su dost nepriedusne a gate sú úzke aspon na mna 188cm 105kg...ja len toto
fanatic4007- Počet príspevkov : 94
Registration date : 30.08.2009
neuveritelne, ale je to ION : http://military-paintball.cz/support_scripts/galerie_fotografii.php?cat=zbrane&rid=781&pic=1
chorche- Počet príspevkov : 471
Registration date : 26.01.2009
chorche napísal:neuveritelne, ale je to ION : http://military-paintball.cz/support_scripts/galerie_fotografii.php?cat=zbrane&rid=781&pic=1
To vyzera akoby mal na boku Rip-Clip zasobnik. Aj ja chcem taky... Inac pekne. Zaujimalo ma ako ma rieseny privod vzduchu.
Aj ten tvoj bude takto vyzerat?
ja som cumel ako male decko. Je to rip clip, ale ked som videl ako ho tam montoval (v profile ma ten chalan viac foto) tak som nebol az taky nadseny, ale final verzia vyzera kupodivu dobre
No tak takeho IONA by som sa nehambil mat vyzera naozaj velmi dobre ale cena je urcite tiez velmi pekna
no ten rip clip stoji okolo 70e tusim ale je to menej problemove ako q loaderReinn napísal:No tak takeho IONA by som sa nehambil mat vyzera naozaj velmi dobre ale cena je urcite tiez velmi pekna
No Q-loader je cisto mechanicka zalezitost, kde rip clip je elektricky zasobnik: "Zásobník využívá technologie známé ze zásobníků Reloader B (zvuková aktivace, zásobník podá kuličku při každém výstřelu)." O problemovosti zatial neviem nic, ale az ho raz vyskusam, dam vediet
no ja len to, ze rip clip je asi jediny el. zasobnik co sa da upravit na 50, 100 , 200 guli Preto som ho porovnaval s qloaderom
este som sa s takym niecim nestretol takze je mi to celkom cudzie ale aspon mam konecne nieco malo informacii aj o elektrickych zasobnikom ktorym inak moc neholdujem na tej fotke bohuzial ten rip clip ci co to moc vidie nieje
Reinn napísal: este som sa s takym niecim nestretol takze je mi to celkom cudzie ale aspon mam konecne nieco malo informacii aj o elektrickych zasobnikom ktorym inak moc neholdujem na tej fotke bohuzial ten rip clip ci co to moc vidie nieje
tak kukaj tutok : http://military-paintball.cz/support_scripts/galerie_fotografii.php?cat=pers_gallery&rid=2078&img=5&dir=1
kokos to je ina uprava...
kukajte ako si tento spravil zasobnik z odpadovej rury
hej hej to uz som videl taketo upravy a celkom dobre to moze byt...len by som sa bal ze pri behu alebo tak tak ze by sa mohli gulicky lahko poskodit keby ze ich tam je menej...
wandal14- Počet príspevkov : 303
Registration date : 11.01.2009
ako by sa mali poskodit?wandal14 napísal:hej hej to uz som videl taketo upravy a celkom dobre to moze byt...len by som sa bal ze pri behu alebo tak tak ze by sa mohli gulicky lahko poskodit keby ze ich tam je menej...
tam maju privela miesta na "skakanie" nechaj tak ja mam z toho v tomto smere, myslim setrnosti guliciek tak neuspokojivy pocit, ale je je to prakticke.Reinn napísal:ako by sa mali poskodit?wandal14 napísal:hej hej to uz som videl taketo upravy a celkom dobre to moze byt...len by som sa bal ze pri behu alebo tak tak ze by sa mohli gulicky lahko poskodit keby ze ich tam je menej...
wandal14- Počet príspevkov : 303
Registration date : 11.01.2009
wandal14 napísal:tam maju privela miesta na "skakanie" nechaj tak ja mam z toho v tomto smere, myslim setrnosti guliciek tak neuspokojivy pocit, ale je je to prakticke.Reinn napísal:ako by sa mali poskodit?wandal14 napísal:hej hej to uz som videl taketo upravy a celkom dobre to moze byt...len by som sa bal ze pri behu alebo tak tak ze by sa mohli gulicky lahko poskodit keby ze ich tam je menej...
nema sacnu sa ta gulicka rozbit
tak vnutornu stranu oblepis tenkou vrstvou Izoflexu ... to je ta sracka co sa dava pod parkety
aj ja sa chcem pochvalit.......ako tam mam dat foto...????????help!!!!!
BOBI-KA- Počet príspevkov : 139
Registration date : 26.10.2009
no neviem ako to tam mam dat som trochu brzda do tychto veci....dam sem aspon link-kuk moj album....
http://starypokec.azet.sk/hatari?i9=75d76609e538&show=fotoalbumy
http://starypokec.azet.sk/hatari?i9=75d76609e538&show=fotoalbumy
BOBI-KA- Počet príspevkov : 139
Registration date : 26.10.2009
Strana 6 z 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Strana 6 z 11
Povolenie tohoto fóra: