ION + upgrade
+2
Reinn
chorche
6 posters
:: Bazár
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: ION + upgrade
Reinn napísal:tak ten chalan by si to rad skusil s tym ze som mu povedal ze si musi zohant gulky, zatial je to tak ze mi zajtra v skole povie ci moze a vsetko a tie gulky no to uz bude horsie, ale snad sa to podari a chcem sa opytat ci by stacilo keby ti zato dal povedzme 500 guli (jeden sacok)?otec napísal:ja mu zatial možem požičat Tippmann Bravo One Tactical + masku a aj flasu a zasobnik na nedelu za flasku vinka
začo?
;-) normalne si ma s tym vinom inspiroval, prave som si otvoril jednu flasku ;-)Reinn napísal:tak ten chalan by si to rad skusil s tym ze som mu povedal ze si musi zohant gulky, zatial je to tak ze mi zajtra v skole povie ci moze a vsetko a tie gulky no to uz bude horsie, ale snad sa to podari a chcem sa opytat ci by stacilo keby ti zato dal povedzme 500 guli (jeden sacok)?otec napísal:ja mu zatial možem požičat Tippmann Bravo One Tactical + masku a aj flasu a zasobnik na nedelu za flasku vinka
ALERT- Počet príspevkov : 135
Registration date : 12.01.2009
ak do piatku dorazia MR3jky tak by sme mozno isly hrat aj my, teda ja a 2 kamosi, ale neviem slubit
chorche- Počet príspevkov : 471
Registration date : 26.01.2009
chorche napísal:ak do piatku dorazia MR3jky tak by sme mozno isly hrat aj my, teda ja a 2 kamosi, ale neviem slubit
to by sme boli radi cim viac tym lepsie a mr3ku by som si rad pozrel na zivo ja mam 1tku a nieje nic moc
Reinn- Počet príspevkov : 727
ALERT napísal:;-) normalne si ma s tym vinom inspiroval, prave som si otvoril jednu flasku ;-)Reinn napísal:tak ten chalan by si to rad skusil s tym ze som mu povedal ze si musi zohant gulky, zatial je to tak ze mi zajtra v skole povie ci moze a vsetko a tie gulky no to uz bude horsie, ale snad sa to podari a chcem sa opytat ci by stacilo keby ti zato dal povedzme 500 guli (jeden sacok)?otec napísal:ja mu zatial možem požičat Tippmann Bravo One Tactical + masku a aj flasu a zasobnik na nedelu za flasku vinka
No dojdem domom a prasknem si asi aj ja vinko. Dobry napad
My sme hrali a bolo 4 stupne a dalo sa len je lepsie asi mat tie zimne gule.
co hovorite na moju novu fotecku?
že pozdravujem priatelku a tie parohy no pekne nechválil by som sachorche napísal:co hovorite na moju novu fotecku?
tak konecne som nasiel fotku co sa mi paci naj
a ked uz popijete toho vinka viac, tak by niekto mohol uz aj kupit toho IONa
uz som dal inzerat skoro vsade a stale rozmyslam nad cenou, ako to vidite vy?
cena je ok... podla mna..chorche napísal:uz som dal inzerat skoro vsade a stale rozmyslam nad cenou, ako to vidite vy?
a ja ze ty si hubaaar ;-) a ty si zo slobody zvierat...chorche napísal:tak konecne som nasiel fotku co sa mi paci naj
ALERT- Počet príspevkov : 135
otec napísal:ja som nasiel doma len Kelt 10 tku tak si davam Pazur nechces mi ju načapovat
No nemam problem len treba aspon sudok nech dam aj ja ako spravny vycapnik musim za kvalitu rucit
chorche napísal:co hovorite na moju novu fotecku?
fotecka je dobra
Reinn- Počet príspevkov : 727
Pocujte ak by ste vedeli o niekom kto by to kupil v najblizsej dobe, dal by som to za 3500 Sk to je 116,20 eura. Rozmyslam ze to buduci tyzden hodim na ebay
Strana 2 z 2 • 1, 2
:: Bazár
Strana 2 z 2
Povolenie tohoto fóra: