Novy paintball shop v BA
+4
Reinn
Lopata
gandzy
wandal14
8 posters
Strana 1 z 1
Uchytil by sa?
Novy paintball shop v BA
Novy paintball shop v BA, sen alebo skutocnost ?
wandal14- Počet príspevkov : 303
Registration date : 11.01.2009
Re: Novy paintball shop v BA
Zdravim hosanci, potrebujem od vas vediet vas nazor na novy, zatial iba fiktivny paintball shop v BA co si o tom myslite? oplatilo by sa to alebo ani nie? samozrejme ceny pre beznych smrtelnik, prosim najdite si chvilocku casu a naposte sem vas nazor, velmi pekne dakujem.
mno novy obchod by sa mozno hodil ale aj tak vacsie objednavky sa oplatia kupovat cez internet , kvoli lepsej cene a vacsiemu vyberu ... novy obchod maximalne kvoli gulickam
gandzy- Počet príspevkov : 103
.....s cenami pre beznych smrtelnikov take ceni aby sa ti to oplatilo zobrat z obchodu a nie aj s postovnym a atd z ceskagandzy napísal:mno novy obchod by sa mozno hodil ale aj tak vacsie objednavky sa oplatia kupovat cez internet , kvoli lepsej cene a vacsiemu vyberu ... novy obchod maximalne kvoli gulickam
Ale anoo... to sa vie ze ked ponukne niekto nieco lecnejsie a dostupnejsie nez je to napr. v cechach, a daj boh este aby tam bol väčší vyber tak to uz ano... len to chce trosku zamakat idem studovat zakon o zbraniach a strelive + stanovy EU :D:D:D
Ja si myslim ze by ten obchod mal velku buducnost ak by mal normalne ceny a dobry vyber tak nevidim anjmensie dovod nato aby mal problemy
Reinn- Počet príspevkov : 727
Registration date : 12.01.2009
Stacilo by aby ti tam mal kto poradit a keby dany tovar nemali, aby vedel pohotovo objednat. Kludne by mohol objednavat aj v tych istych e-shopoch v cechach. Mozno keby bral vo velkom tak by dostal zlavu aspon na to postovne Pokial by to bolo cenovo dostupne, radsej by som podporil niekoho ineho tu v BA ako napr. municak, kde som bol len par krat a stacilo mi.
kuratorX- Počet príspevkov : 259
Registration date : 14.02.2009
plne suhlasim niečo v BA musí byt a ak sa to priblíži cenám min z Čiech tak tam budem nakupovať na 100% takže uvítam to!!!!
osobne by som to privital, ak by ceny streliva boli nieco medzi ceskymi a municakom ...
inak niektore ceske obchody ponukaju zlavy pre velkoodberatelov a jedn obchod ma aj pobocku na slovensku co sa tyka streliva, ale kdesi v Povazskej Bystrici ... Takze by sa dalo zacat s tym. Nejaku filialku ceskeho obchodu a zabezpecovat lacnejsie strelivo a podobne ....
inak niektore ceske obchody ponukaju zlavy pre velkoodberatelov a jedn obchod ma aj pobocku na slovensku co sa tyka streliva, ale kdesi v Povazskej Bystrici ... Takze by sa dalo zacat s tym. Nejaku filialku ceskeho obchodu a zabezpecovat lacnejsie strelivo a podobne ....
chorche- Počet príspevkov : 471
Registration date : 26.01.2009
jak hovori vecsina novy obchod by sa tu neuzivil musel by mat take nizke ceny ze konec a kvoli gulickam si to tu nikto neotvori
rado- Počet príspevkov : 49
Registration date : 28.01.2009
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: