Test bateriek alebo vela muziky za malo penazi
5 posters
Strana 1 z 1
Test bateriek alebo vela muziky za malo penazi
Nazdar hosi. Takze sedim doma, nedela vecer a reku idem spravit nieco uzitocne, takze som zobral mojho spydera a kopu 9V - 9,6V bateriek a hor sa ho testovat.
Test spocival v poklese napatia na baterke pri zatazi. Ako isto viete na 9V baterke pri zatazi klesne napatie, co je sposobene vnutornym odporom baterie. Ako sa to prejavi? Ze vam zbran nebude vladat po case na full auto. Moj predpoklad je jasny, ak na baterke klesne napatie o znacnu ciastku, takato baterka je pre nas nepouzitelna. Vsetky testovane baterky mali pociaocne napatie okolo 9.5V:
Bateria: .......Napatie pri full auto:
Java 9,6...... 6.4V
Duracell ......5.9-6V!!! (a to bola znacne nova, neodporucam)
Tesco .........>6.5 - 7V!!! (vela muziky za malo penazi)
GP greencell... <5V !!! (totalny prepadak ale do zbrani typu ION, Proto a podobne postacujuce)
Wonder (vsetky druhy 9V)......... <5V (srot)
GETTOP.........7V (neznama znacka ale prekvapila)
Toshiba ..........>6.5 (nebola nova a vazne prekvapila)
Wonder 2x4.5V........>8V !!! (problem s osadenim a s kablami ale ked sa niekto pohra tak ma muziku na cely den)
Energizer ......nemeral som ale podla Safeho tvrdeni maka ako fredka, ale ta cena
no a na zaver: porozmyslal som a objednal si toto: je to sice podstatne tazsie ako normalna baterka ale prepokladam, ze mi to bude ficat hoooodne dlho. Samozrejme sa to musi primontovat externe, ale ja som koumak, to nebude problem.... http://cgi.ebay.co.uk/9-6v-NiMH-3700mAh-Rechargeable-Battery-Vapextech_W0QQitemZ320266600180QQcmdZViewItemQQptZUK_ToysGames_RadioControlled_JN?hash=item320266600180&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318
Test spocival v poklese napatia na baterke pri zatazi. Ako isto viete na 9V baterke pri zatazi klesne napatie, co je sposobene vnutornym odporom baterie. Ako sa to prejavi? Ze vam zbran nebude vladat po case na full auto. Moj predpoklad je jasny, ak na baterke klesne napatie o znacnu ciastku, takato baterka je pre nas nepouzitelna. Vsetky testovane baterky mali pociaocne napatie okolo 9.5V:
Bateria: .......Napatie pri full auto:
Java 9,6...... 6.4V
Duracell ......5.9-6V!!! (a to bola znacne nova, neodporucam)
Tesco .........>6.5 - 7V!!! (vela muziky za malo penazi)
GP greencell... <5V !!! (totalny prepadak ale do zbrani typu ION, Proto a podobne postacujuce)
Wonder (vsetky druhy 9V)......... <5V (srot)
GETTOP.........7V (neznama znacka ale prekvapila)
Toshiba ..........>6.5 (nebola nova a vazne prekvapila)
Wonder 2x4.5V........>8V !!! (problem s osadenim a s kablami ale ked sa niekto pohra tak ma muziku na cely den)
Energizer ......nemeral som ale podla Safeho tvrdeni maka ako fredka, ale ta cena
no a na zaver: porozmyslal som a objednal si toto: je to sice podstatne tazsie ako normalna baterka ale prepokladam, ze mi to bude ficat hoooodne dlho. Samozrejme sa to musi primontovat externe, ale ja som koumak, to nebude problem.... http://cgi.ebay.co.uk/9-6v-NiMH-3700mAh-Rechargeable-Battery-Vapextech_W0QQitemZ320266600180QQcmdZViewItemQQptZUK_ToysGames_RadioControlled_JN?hash=item320266600180&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318
chorche- Počet príspevkov : 471
Registration date : 26.01.2009
Re: Test bateriek alebo vela muziky za malo penazi
Aj v BA su firmy ktore vyrabaju taketo battery-packy. Vid casopis radio amater a pod pre inzerat.
kuratorX- Počet príspevkov : 259
Registration date : 14.02.2009
Presne pre toto som si zaobstaral A-5 s RT aby som mal pokoj od batérií... stačí zobrať jednu CO fľašu navyše
hmm, amaterske radia su v kniznici o tri poschodia vyssie, neviem ci to zvladnem :-) Ja a kniznica
chorche napísal:hmm, amaterske radia su v kniznici o tri poschodia vyssie, neviem ci to zvladnem :-) Ja a kniznica
Uz som ti to poslal na mail. Dufam ze si sa nevycerpal cestou o tri poschodia. Isiel si vytahom?
Lopata napísal:Presne pre toto som si zaobstaral A-5 s RT aby som mal pokoj od batérií... stačí zobrať jednu CO fľašu navyše
Ten response sa mi pacil. Vcera som to vlastne videl prvy krat na vlastne oci. Nabuduce mi to das vyskusat?
Ak chces ja ti ho nabuduce vyskusat dam len mi to pripomenkuratorX napísal:Lopata napísal:Presne pre toto som si zaobstaral A-5 s RT aby som mal pokoj od batérií... stačí zobrať jednu CO fľašu navyše
Ten response sa mi pacil. Vcera som to vlastne videl prvy krat na vlastne oci. Nabuduce mi to das vyskusat?
Reinn- Počet príspevkov : 727
Registration date : 12.01.2009
co to robii, ten response?
funguje to uplne jednocho v podstate rovnako ako u cyclonu je k choduchorche napísal:co to robii, ten response?
vyuzivane COcko prechadzajuce zbranou... z valecku ulozeneho v pazbe vytrca kolicek ktory pri pusteni Co do zbrani vylezie a oprie sa ti o spust zozadu pri strielani je tento kolicek vytlacany COckom a tym sposobuje "spetnu odozvu" spuste teda kolicek lieta a tlaci spust dopredu a ak to dobre nastavis tak mas ako ja full auto ale to len pri urcitej polohe spuste ktoru je mam pocit takmer nemozne si udrzat pri behu preto mi to v pohybe striela len davockami par guli...samozrejme je stale mozne strielat jednotlive gule
Reinn napísal:funguje to uplne jednocho v podstate rovnako ako u cyclonu je k choduchorche napísal:co to robii, ten response?
vyuzivane COcko prechadzajuce zbranou... z valecku ulozeneho v pazbe vytrca kolicek ktory pri pusteni Co do zbrani vylezie a oprie sa ti o spust zozadu pri strielani je tento kolicek vytlacany COckom a tym sposobuje "spetnu odozvu" spuste teda kolicek lieta a tlaci spust dopredu a ak to dobre nastavis tak mas ako ja full auto ale to len pri urcitej polohe spuste ktoru je mam pocit takmer nemozne si udrzat pri behu preto mi to v pohybe striela len davockami par guli...samozrejme je stale mozne strielat jednotlive gule
Pokial som to pochopil spravne tak ta to vlastne kope spust do prstu. Teda pri stalom tlaku na spust ti response vracia spust po kazdom vystrele do vychodzieho miesta a tak strielas ako divy Je to tak?
Ano presne tak to funguje a zalezi uz len na tom nastaveni aku kadenciu dokazes vyvinut
kuratorX napísal:Lopata napísal:Presne pre toto som si zaobstaral A-5 s RT aby som mal pokoj od batérií... stačí zobrať jednu CO fľašu navyše
Len ak budes poslúchat
chalani co mate elektricke zbrane, na akych baterkach slapete ?
chorche napísal:chalani co mate elektricke zbrane, na akych baterkach slapete ?
aja som zatial skusal Tesco,Duracel a Energizer a každy vydržala cca 1 hru takže cca 5 HOD.
inak toto nechapem lebo mame v zbraniach rovnaky druh solenoidu (coil set) v rucke, taky ten strieborny valec ...
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: