Pokec ,alebo bla,bla,bla
+17
POtkan
fanatic4007
Peter / Predators
cartman
KeXo
Kreker
popo
gandzy
rado
kuratorX
chorche
pazur11
ALERT
Reinn
Lopata
wandal14
otec
21 posters
Strana 9 z 17
Strana 9 z 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Re: Pokec ,alebo bla,bla,bla
...staci neoprenova maskaReinn napísal:ten problem riesim uz dlhsi cas s tym niecim na tvar ak na nieco narazis daj mi vediet
KeXo- Počet príspevkov : 58
Registration date : 20.05.2009
KeXo napísal:...staci neoprenova maskaReinn napísal:ten problem riesim uz dlhsi cas s tym niecim na tvar ak na nieco narazis daj mi vediet
no ja už ukuliare mam Kexo ta maska namas nejaky link na to??
Fuuuu tak to ti poviem hned teraz ze pobehnes 10 metrov a uz bude zavadziat. To uz maska je stastnejsie riesenei co sa tyka pristupu kysliku.otec napísal:niečo som našiel http://usarmy.sk/page.asp?prg=tovar&TovarID=1230
Kreker- Počet príspevkov : 33
Registration date : 23.06.2009
v podstate to iste maju aj v municaku tiez som nad tym uvazoval celkom dobre to vyzera nieje to drahe ale zabrani nanajvys natrhnutiu koze riadnej bolesti sa asi nevyhnes respektive skor sa bojim o pery a zuby ako toho ze to bude bolet... bolest je v pohode ale zlomeny zubok uz moc nie alebo roztrhnuta pera....otec napísal:niečo som našiel http://usarmy.sk/page.asp?prg=tovar&TovarID=1230
Reinn- Počet príspevkov : 727
Registration date : 12.01.2009
potom aj co sa hybieny tyka. kto ma problem s herpesmy a podobnymi <>vinami tak to prenho nie je vhodne
Najdes aj tu http://www.bullarmyshop.cz/zbozi.asp?kod=4009
obojstranna... z druhej strany cierna, existuje aj v prevedeni ACU
...ale ako tu niekto pise vyssie, chce si na to zvyknut, zvlast v lete, v zime si clovek privikne na prijemene teplo rychlo
Inak pekna debata je o tomto pisana aj na ceskom PBmilitary fore, a aj nejake tie skusenosti s priamim zasahom z dost blizka... povacsinou to ludia beru sportovo a nakoniec sa aj po takej skusenosti vrati vzdy k okuliarom.
Ja osobne pouzivam okuliare a pri hre sa sa aj patricne potom spravam (ovela opatrnejsie, ako v reale), nevystrkujem celu hlavu ale len plembak s okuliarmi. Ak pride na boj v budove, tak si dokazem na okuliare nasadit do par minut predny shield ktory nosim stale so sebou.
obojstranna... z druhej strany cierna, existuje aj v prevedeni ACU
...ale ako tu niekto pise vyssie, chce si na to zvyknut, zvlast v lete, v zime si clovek privikne na prijemene teplo rychlo
Inak pekna debata je o tomto pisana aj na ceskom PBmilitary fore, a aj nejake tie skusenosti s priamim zasahom z dost blizka... povacsinou to ludia beru sportovo a nakoniec sa aj po takej skusenosti vrati vzdy k okuliarom.
Ja osobne pouzivam okuliare a pri hre sa sa aj patricne potom spravam (ovela opatrnejsie, ako v reale), nevystrkujem celu hlavu ale len plembak s okuliarmi. Ak pride na boj v budove, tak si dokazem na okuliare nasadit do par minut predny shield ktory nosim stale so sebou.
kexo, posli foto toho shieldu co nosis... Inak chalanisko z predators mal okuliare a pod nimi mal odrezany kus masky s neoprenom na krk.. vcelku vpohode napad..
ALERT- Počet príspevkov : 135
nemam nic specialne, je to klasicky spodok z masky, len je to cele upravene tak aby sa to dalo na okuliare rychlo upnut a v pohode nosit vo veste
Pre lepsiu predstavu... pouzivam masku JT Spectra Flex8 Camo ktoru mam rozobratu na okuliare a tu spodnu cast upravenu... kedze je ten spodok z takeho flexibilneho silikonoveho materialu, tak neni problem to niekam napchat a nosit to pri sebe
Pre lepsiu predstavu... pouzivam masku JT Spectra Flex8 Camo ktoru mam rozobratu na okuliare a tu spodnu cast upravenu... kedze je ten spodok z takeho flexibilneho silikonoveho materialu, tak neni problem to niekam napchat a nosit to pri sebe
KeXo napísal:nemam nic specialne, je to klasicky spodok z masky, len je to cele upravene tak aby sa to dalo na okuliare rychlo upnut a v pohode nosit vo veste
Jo mam tu istu masku a mozem potvrdit ze je naozaj dost ohybna a lahka. Ale asi si ju nebudem rezat Ale pravda je, ze s tymi okuliarmi je to realistickejsie
kuratorX- Počet príspevkov : 259
Registration date : 14.02.2009
ja si neviem predstavit ze by som hral len v okuliaroch, dostat do huby alebo nedajboze priamo do hrdla ma nejako odraza..
cartman- Počet príspevkov : 25
Registration date : 18.06.2009
v prvom rade je to sport a k nemu patria ochranne prostriedky.
na tvari je kopec nervov, ktore by mohli prist o svoju funkciu pri zasahu. myslim ze to nik nechce.
kexo chodi na hry kde sa tak nesype a preto ani tolko nedostavaju a je to viac o taktike.
ale na nasich hrach fakt silne odporucam masky.
ja som tento rok hned v prvej hre dsotal do ust z troch metrov, ked som prekvapil supera v bunkri.
v nocnej hre som trafil niekoho z boku do hlavy asi z 5 metrov.
a takych prikladov by sa naslo viac.
na tvari je kopec nervov, ktore by mohli prist o svoju funkciu pri zasahu. myslim ze to nik nechce.
kexo chodi na hry kde sa tak nesype a preto ani tolko nedostavaju a je to viac o taktike.
ale na nasich hrach fakt silne odporucam masky.
ja som tento rok hned v prvej hre dsotal do ust z troch metrov, ked som prekvapil supera v bunkri.
v nocnej hre som trafil niekoho z boku do hlavy asi z 5 metrov.
a takych prikladov by sa naslo viac.
urcite je to o type hry... na SOC Commandos len okuliare, no problem
...ale taky D-day urcite komplet maska, podobne su na tom vsetky hry kde su budovy
...ale taky D-day urcite komplet maska, podobne su na tom vsetky hry kde su budovy
Poopravil by som to...masku vzdy celu,pokial mas rad svoju tvar a na hry typu Den D aj plembak,pokial si utocnik a ides do kopca
Lopata napísal:Ehm, pre nas menej chapavych, co je to "plembak" ??
To bude asi nieco na hlavu
kuratorX- Počet príspevkov : 259
Registration date : 14.02.2009
inymi slovami si mas dat prilbuLopata napísal:Ehm, pre nas menej chapavych, co je to "plembak" ??
Reinn- Počet príspevkov : 727
No a zas sa naucil nieco nove.
Kreker- Počet príspevkov : 33
Registration date : 23.06.2009
Chalani traapna otazka...nemate niekto pozicat nemecku vlajku? my sme jednu mali a za boha ju nevie nikto najst a v Municaku ako naschval nemaju
Peter / Predators napísal:Chalani traapna otazka...nemate niekto pozicat nemecku vlajku? my sme jednu mali a za boha ju nevie nikto najst a v Municaku ako naschval nemaju
iba slovensku.. ale tu som kupoval tu
vlajky
a vtedy mali uple ze vsetky co poznam.. oni robia iba to.. ak inde nezozenies, tu ano..
Vlal som tam preistotu.. nemaju, ale do 2 dni vedia spravit, cena je 28 EUR za 150x100 cm ;-)
ale vedia ake len rozmery xces..
drzim palce.
ale vedia ake len rozmery xces..
drzim palce.
cartman- Počet príspevkov : 25
Registration date : 18.06.2009
Strana 9 z 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Strana 9 z 17
Povolenie tohoto fóra: