Pokec ,alebo bla,bla,bla
+17
POtkan
fanatic4007
Peter / Predators
cartman
KeXo
Kreker
popo
gandzy
rado
kuratorX
chorche
pazur11
ALERT
Reinn
Lopata
wandal14
otec
21 posters
Strana 10 z 17
Strana 10 z 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Re: Pokec ,alebo bla,bla,bla
ja mam taku nemecku ale je tam niaky futbalovy tim a niake pivo na tom akoze reklamna
gandzy- Počet príspevkov : 103
Registration date : 11.01.2009
cartman napísal:skus http://www.turner.sk/page.asp?prg=produkty&DruhID=24
koxo to su ake ceny! ;-) a maju ine pekelne zastavky ;-)
ALERT- Počet príspevkov : 135
Registration date : 12.01.2009
gandzy napísal:ja mam taku nemecku ale je tam niaky futbalovy tim a niake pivo na tom akoze reklamna
Bier ist Leer, bier ist Leer.
Kreker- Počet príspevkov : 33
Registration date : 23.06.2009
chlapy, tak som sa rozhodol, postupne predavam vsetko co mam a idem do tohoto. Kedze SP8 je drahy spas pre mna a stale je to len dobre vyzerajuci ION tak som trocha pohladal na nete a nasiel som nove telo na IONa s kopou vyhod aj oproti SP8 a stoji to cele dokopy menej
chorche- Počet príspevkov : 471
Registration date : 26.01.2009
Tak, toto je, povedal by som, najlepsia paintballova zbran, ma vsetko. aj vzhlad aj kvalitu, prosto ultimate. len ta elektrina.... ale to si uz bravurne vyriesil
Hmmm, huste. Len aby si nemal problemy s gulami...
kuratorX- Počet príspevkov : 259
Registration date : 14.02.2009
nieco ala SP1 ci co to je za zbran ale osobne by som povedal ze asi aj krajsie
Reinn- Počet príspevkov : 727
kuratorX napísal:Hmmm, huste. Len aby si nemal problemy s gulami...
ked bude, poznam jedneho dobreho urologa..
Reinn napísal:nieco ala SP1 ci co to je za zbran ale osobne by som povedal ze asi aj krajsie
daj pokoj s SP1 toto je modifikovany ION s tym ze bolt sa da vybrat pekne zo zadu ako na vsetkych sportovych zbraniach. A system je origos pneumaticky, ziadne struny
prepac nechcel som to urazit ja sa do ionov absolutne vobec nevyznam to bol len moj laicky pohlad na vecchorche napísal:Reinn napísal:nieco ala SP1 ci co to je za zbran ale osobne by som povedal ze asi aj krajsie
daj pokoj s SP1 toto je modifikovany ION s tym ze bolt sa da vybrat pekne zo zadu ako na vsetkych sportovych zbraniach. A system je origos pneumaticky, ziadne struny
To telo je Deadlywind DTI4. Ja mam doma DTI3.
kua, hosi to ste si vobec nevsimli ked som s vami hral? Ved pokial viem nikto na slovensku nema take
u nas to nekupis, ani v cechach pokial viem, naokolo maju jedine asi poliaci tu a tunak ale inak sa da priamo od deadlywind ale ratajte s tym, ze +30$ posta.
Inak ak by som nemal tolko penazi jebnutych do mojho gunu tak kludne by som zobral SP1
kua, hosi to ste si vobec nevsimli ked som s vami hral? Ved pokial viem nikto na slovensku nema take
u nas to nekupis, ani v cechach pokial viem, naokolo maju jedine asi poliaci tu a tunak ale inak sa da priamo od deadlywind ale ratajte s tym, ze +30$ posta.
Inak ak by som nemal tolko penazi jebnutych do mojho gunu tak kludne by som zobral SP1
cartman- Počet príspevkov : 25
Registration date : 18.06.2009
SP1 nema oci a to mi vadi. Uz ani na MR3 nehram bez zapnutych oci. Pokial nemam debilne gule tak mi ich potom absolutne netrha ... a ION ma kvalitny ramping, co ma najviac tesi
Inak uz mam objednane DTI4 vcera som totiz predal nejake starsie veci co by som uz nevyuzil.
chorche napísal:Inak uz mam objednane DTI4 vcera som totiz predal nejake starsie veci co by som uz nevyuzil.
kde si objednaval..?
na deadlywind.com
sakraaaa odtial som xcel nieco zobrat..no pri cene 30$ sa mi neoplatilo fakkk. nevidel som totok skorej..neda sa pridat este do tej objednavky?
ad: SP1, prestuduj si lowforce bolt - ten nepotrebuje az tak (ak vobec) oko, mozes tam strcit jazyk a nepricvikne ti to, ak sa tam rozdrbe gulicka tak to je skor tym ze su zdeformovane alebo nesedi priemere guli a hlavne..
ad: SP1, prestuduj si lowforce bolt - ten nepotrebuje az tak (ak vobec) oko, mozes tam strcit jazyk a nepricvikne ti to, ak sa tam rozdrbe gulicka tak to je skor tym ze su zdeformovane alebo nesedi priemere guli a hlavne..
cartman- Počet príspevkov : 25
Registration date : 18.06.2009
no uz mi to aj doslo, za necely tyzden z USA neni zleee
za 30 dolarov by sa patrilo chorche ale obdivujem ta tolko by som za postovne nedal ani ja a to uz je co povedatchorche napísal:no uz mi to aj doslo, za necely tyzden z USA neni zleee
neviem, mal som slabu chvilku a 21 eury za postovne neni moc ked si vezmes ze z ciech mas 12 euros a trva im to tyzden a niekedy ti ani neoznamia ze ti nieco prislo ako Otcovi na jar a skratka toto telo sa neda nikde inde zohnat, ale priznam sa tri dni som nad tym rozmyslal
no tak 21 eur to je v pohode ja som myslel ze to je 30 dolarov a nedavno som pozeral kurz a dolar bol daleko nad eurom takze by ta to vyslo vyse 30 eur a to uz by bolo jemne velachorche napísal:neviem, mal som slabu chvilku a 21 eury za postovne neni moc ked si vezmes ze z ciech mas 12 euros a trva im to tyzden a niekedy ti ani neoznamia ze ti nieco prislo ako Otcovi na jar a skratka toto telo sa neda nikde inde zohnat, ale priznam sa tri dni som nad tym rozmyslal
Reinn napísal:no tak 21 eur to je v pohode ja som myslel ze to je 30 dolarov a nedavno som pozeral kurz a dolar bol daleko nad eurom takze by ta to vyslo vyse 30 eur a to uz by bolo jemne velachorche napísal:neviem, mal som slabu chvilku a 21 eury za postovne neni moc ked si vezmes ze z ciech mas 12 euros a trva im to tyzden a niekedy ti ani neoznamia ze ti nieco prislo ako Otcovi na jar a skratka toto telo sa neda nikde inde zohnat, ale priznam sa tri dni som nad tym rozmyslal
jak dolar nad eurom? za euro dostanes viac dolarov uz niekolko rokov
http://openiazoch.zoznam.sk/img/chart/chartimage.asp?img=chart2&id=177337508_5
vies co to je tou zmenou ratania kurzov, mna to mylilo dlho po zavedeni eura ... predtym totiz bolo ze kolko musis zaplatit za jeden dolar a teraz je to ze kolko dolarov dostanes za jedno euro
jaaj tak dakujem hned som o nieco mudrejsichorche napísal:vies co to je tou zmenou ratania kurzov, mna to mylilo dlho po zavedeni eura ... predtym totiz bolo ze kolko musis zaplatit za jeden dolar a teraz je to ze kolko dolarov dostanes za jedno euro
buduci vikend mozem a nabuduci mylim
len miesto sa dohodneme
vajnory to ak sa tam autom nedostaneme tak konec v takomto teple
povinna vybava maskacove kratasy a bikiny
len miesto sa dohodneme
vajnory to ak sa tam autom nedostaneme tak konec v takomto teple
povinna vybava maskacove kratasy a bikiny
Strana 10 z 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Strana 10 z 17