Pokec ,alebo bla,bla,bla
+17
POtkan
fanatic4007
Peter / Predators
cartman
KeXo
Kreker
popo
gandzy
rado
kuratorX
chorche
pazur11
ALERT
Reinn
Lopata
wandal14
otec
21 posters
Strana 13 z 17
Strana 13 z 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Re: Pokec ,alebo bla,bla,bla
co vy na toto...nas vylepseny model teamu(ako povedal Vlado-dalsi level) chce ist do okuliarou a tych to masiel......real military paintball...
BOBI-KA- Počet príspevkov : 139
Registration date : 26.10.2009
Aby vas taketo posuvanie levelou neposunulo len naspat.... ale ja ja nad tym spekulujem....
má to výhody aj nevýhody ale vždy je kam sa posunut a hlavne ako sme preberali mi v PG komunikacia vysielačkami to je to čo musime zlepšit.Mi už mame plan ako sa o to pokusimeBOBI-KA napísal:co vy na toto...nas vylepseny model teamu(ako povedal Vlado-dalsi level) chce ist do okuliarou a tych to masiel......real military paintball...
a čo sa týka okuliarov tak je to pohodlnejšie ale nebezpečnejšie ale taky je život
Ja si xicht rozstrielat rozhodne nenecham... urcite ne pri PB. ale ked vsetko vymyslim a dotiahnem k dokonalosti tak sa do toho pustim aj ja
Lopata napísal:Ja si xicht rozstrielat rozhodne nenecham... urcite ne pri PB. ale ked vsetko vymyslim a dotiahnem k dokonalosti tak sa do toho pustim aj ja
som sa rozhodol ze idem kupit poriadnu vysielacku ... ale este pockam na Kuratorov novy upgrade (snad sa pochvali sam ) a rozhodnem sa podla toho na co dam peniazky
chorche- Počet príspevkov : 471
Registration date : 26.01.2009
chorche napísal:som sa rozhodol ze idem kupit poriadnu vysielacku ... ale este pockam na Kuratorov novy upgrade (snad sa pochvali sam ) a rozhodnem sa podla toho na co dam peniazky
s tou vysielackou sa k tebe pridam, ty do toho urcite vidis lepsia ako ja
otec napísal:chorche porad nejaku CB vysielačku za dobru cenu...
xD ja son bou prvé
BOBI-KA napísal:http://www.louis.de/_10ccdaa8991209fea375c9ba35d240d495/shop/shop_article_big.php?IMG=209726_360_ANW_FR_09&TITLE=209726
zabudol som tam dat link.....
No, vyzera to pekne, ale ci to je dostatocna ochrana to neviem....
pozrem nejake, otazka je dosah, tie co ma Kurator su celkom fajnove a su to PMR. a co je to CB ako nasiel som take vysielacky ale nejak neviem co je to
lubi sa mi znacka JEEBOO
ale vravim, toto je dobre ked sa s niekym chces rozpravat na 5km a viac. ak to ma byt do kilometra, tak tie co ma kurator su super.
http://vysielacky.heureka.sk/topcom-twintalker-6800/
http://vysielacky.heureka.sk/topcom-twintalker-6800/
To lopata:nebavme sa o ochrane,ale o adrenaline...teda ja ho mam mrte rad......smozrejme su ludia ktory strielaju stale a bezhlavo....no ked mi roztriela kchsicht,tak ju mu to oplatim+rozkopem rit
Vies ale on chudak ani nemusi vediet ze ti ublizil. ale s tym neoprenom na xichte to bude asi len boliet ale vaznejsi skody by to nemalo robit
ja ten neopren mamLopata napísal:Vies ale on chudak ani nemusi vediet ze ti ublizil. ale s tym neoprenom na xichte to bude asi len boliet ale vaznejsi skody by to nemalo robit
pocujte osobne si myslim ze na paintball stacia vysielacky co v lese zvladaju dva kilaky cize PMR trieda. Treba si uvedomit ze cim mensia frekvencia vysielaciek tym vacsi dosah. Preto radio Slobodna europa alebo Hlas Ameriky vysielaly na dlhych vlnach cize na nizkych frekvenciach ... S tym ale narazime na nekompatibilitu, preto ine ako PMR by som nebral. no a potom tie puxing ci co je to za znacku su najlepsie co som nasiel
uz prisiel...Vlado uz prisiel...dokedy chceme cakat-uz mame 30cez
Strana 13 z 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Strana 13 z 17
Povolenie tohoto fóra: